רחל ובעצם כולם

פרוזק

New member
רחל ובעצם כולם

שיהיה ברור אני לא מתכוונת לכחת את כל החפיסה ונראה לי שגם לי וגם לו היה דיי ברור שזו לא אחת מהאופציות שעומדות מולי אולי כן בפנטזיה אבל אני בחיים לא יממש אותם. לקחתי עכשיו חצי כדור ואני מעוד מעוד מקווה שמחר בבוקר לא יהיה שוב מה שהיה אתמול בבוקר (לא בה לי שוב להתעלף בשרותים) אז זהו עכשיו סתם חרא לי ומחר חייבים ללכת לעבודה זה יהיה נחמד להתעלף בעבודה לא ? אני כבר רואה את עצמי מנמנמת בזמן ישיבה לגביי פעילויות תחילת שנה. או אולי יותר טוב להרדם על המחשב או בעצם בבנק אוף באסה איך אני אמורה מחר לשבת ולחשוב איך אני בכלל אמורה לשבת ולחשוב על כל מניי דברים שבכלל לא מענינים אותי מה כפת לי מה יהיה ביום עיון בעוד שבועיים, או כמה כסף צריך בתקציב השנה. ועוד כל מניי דברים שעדיף לא לדבר הלייהם זה כל כך לא מזיז לי אולי מישהו הולך לשם מחר במקומי?

פרוזק-יקרה

אני שמחה מאוד לקרוא את זה, ושזה המסר שיעבור בפורום, כי הפורום פתוח גם להרבה קוראים פאסיבים, שעלולים ברגע של דיכי קשה לקחת המון כדורים(כי לכאורה כתוב בפורום לא קורה כלום גם עם קופסא) אז דאגתי-וטוב שהבהרת. עכשיו לכמה תגובות שלא מתאימות לפורום תמיכה : "זה יהיה נחמד להתעלף בעבודה לא ?" זה תלוי
, אם תתעלפי לשניה ולא יקרה לך כלום ותפלי לזרועותיו של איזה אחד חתיך , רגיש ומקסים
, ניחא.אבל אם תתעלפי ויעיר אותך איזה אחד ....לא אוסיף.
"אולי יותר טוב להרדם על המחשב?" טוב זה תלוי, אם הוא עובד כמו בקזינו שאפשר למשוך את הידית ויוצא הרבה כסף
, אבל כשתמצאי מחשב בנק כזה תודיעי. תראי אני מוכנה ללכת במקומך לשם בתנאי : שיש שם כיבוד שאני אוהבת. שיש שם מזגן כי אין סיכוי אם לא. שיש שם מישהו שבשבילו שווה המאמץ
ושזה יהיה ביום שלישי-פעמיים כי טוב-אוהבת את היום הזה. רחל-נשמה שכתבה שטויות ראויות למחיקה.

פרוזק

New member
בנול לא לריב

אני יושבת בעבודה סוף סוף נכנסתי למשרד אחריי שמ9 בבוקר הסתובבתי ברכבי האוניברסיטה בחיפוס אחריי כל מניי דברים שסביר לאניח רובם לא קיימים בכלל אבל עצלחתי לבזבז ככה שעה וחצי מיום העבודה שלי ומהחיים בכללהאמת שלי זה נראה כאילו זה הרבה יותר ובעצם הרבה יותר זמן עבר אבל השעון מתאקש להשאר על 11 בבוקר . נכנסתי למשרד וחתפתי את הקריזה על זה שפגישה שכמאת רק בשבילה בעתי היום התבתלה בדקה ה90 הם רצו לקיים אותה בטלפון אבל ניפנפתי אותם בכל זאת יש לי גבולות אז עכשיו אני צריכה לעבוד עד 12 וחצי ואז ללכת לישבה משעממת . עצילווווו בקשר לכדורים וההתאלפויות אז אין פה בנים מי יודע מה חתיכים ששווה להתעלף הלייהם ועל השולחן שלי אין מקום בשביל להתעלף כי הביאו לי סורק חדש אז הוא דיי תופס לי את כל השולחן . בכלל הבוקר לא התעלפתי ולא איתה סחרחורת אבל ביחד עם זאת גם לא ממש ישנתי בלילה זאת אומרת הייתי מסתולה לחלותין אבל לא נירדמתי או שנרדמתי והתעוררתי כל הזמן אני לא יודעת בכל מקרה אני יכח עוד כמה ימים רק חצי כדור ואחר כך יעבור לכדור שלם ונראה מה יהיה. זהו פחות או יותר מתבכיינים לי פה על המוזיקה משום מה הם לא אוהבים מטליקה , לא מבינה אותם ורחל עם את רצינית לגביי לאחליף אותי את יותר ממוזמנת יש לי פה מזגן בדיוק מאחוריי אסור לעשן פה ואוכל יהיה מה שתביאי. אינטרנט יש חופשי אבל אין שיחות יוצאות בטלפון בשביל זה צריך ללכת למשרד אחר. טוב נראה לי שאני הלך לי לעוד טיול קטן מסביב לעולם בתקווה שידחו גם את הישיבה של 12 וחצי אין לי כוח לזה ולא בה לי , כל כך לא בה לי

Mאיה

New member
אני גם חשבתי להחליף אותך...

אבל אם אין בנים שאפשר להתעלף עליהם, אז- לא תודה! הרגת אותי מצחוק!! ואגב, אין איזה כסא מיותר שאפשר להניח עליו את הראש ולהרדם?? אולי תיקחי את הכסא של המנהל?...הכסאות הללו הם הכי הכי. את יכולה לחזור מוקדם מהישיבה, לפני כולם- אפילו בדילוג ולארגן לעצמך איזה כסא נוח
- מתוקה שכמוך הם בטח לא יעירו.

../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif

רחל

אהבתי את השטויות שכתבת וטוב שסהרה (כפי שאת קוראת לה) החליטה לא למחוק אותן. מי אמר שבפורום תמיכה נפשית אסור לכתוב שטויות?

נטע-יקרה

לפעמים אני קוראת לה אמא סהרה
, כי ככה אני אוהבת אותה-כמעט כמו את אמא -ואמא זה היהלום בחיי. תראי אני קמה בבוקר ולפעמים, חצי מסטולית, ולא משנה שאני עירה כמה שעות, שורה עלי רוח מוזרה מרחפת לא פה, וכותבת דברים שאח"כ, כשאני כבר לא מעופפת מביכים אותי-כי אני ביישנית מאוד ונראה כאילו אני ההפך בטעות, כי אני מדברת על להתחיל עם....
ואם כבר מדברים אז שתדעי, שאתמול דיברתי בטלפון עם בחור מקסים, מדהים, מהחדר הזה, והוא גם בעד להפגש-כמה אנשים מכך, ומשעתי עליך מכמה אנשים שהיית בצט ואת מקסימה. אז אחרי הביקורת שלי השבוע אצל רופא-נראה עם איזה מצב רוח רע אחזור (אופס נזכרתי ברגע זה שגם שי חזר מחול-ונראה מה שלומו יום חמישי גם באמת לא פגשתי אותו יותר מחודש), אז נארגן מפגש , ומקווה שגם את תצטרפי אלי הביתה, מה את אומרת? ולגבי שטויות מותר, כל עוד לא נסחפים, כי רוח הפורום הוא תמיכה נפשית , ולא פורום של שטויות, כי אח"כ אנשים שירצו תמיכה נפשית, לא ירגישו טוב ובצדק לכתוב על כאבם העמוק בין הודעות צחוקים ושטויות. יום נפלא רחל-נשמה

לרחל

ושוב מפני אותו מפגש עוד יש הרבה הרבה חשש ואף כי אני מאוד רוצה ומקווה שאת האומץ אמצא אומץ שאותי הוא יוביל יעזור לי לפלס את השביל וללכת בדרך ישרה ובטוחה אל התעוזה, האושר וההצלחה והנה אני עושה צעד ועוד צעד ונדמה כמו שוכך ודועך הפחד אך הוא עוד בתוכי קיים וזועק ואני ממשיכה תמיד בו להאבק ולבסוף כאשר אותו אביס ואפיל אוכל להמשיך ולפלס את השביל ובאותו שביל ללכת ולעבור שביל שיוביל אותי אל האור ובקצה השביל אפגוש אנשים שזה את זה סוף סוף מרגישים ולבסוף זה בזה הם תומכים גם ללא מקלדות, עכברים ומסכים

stonefroze

New member
כל הכבוד נטע!

מה שלום המחשב? ושכחתי להזכיר בצאט גם את המודם. אולם זה ברור מאליו. אני ממליץ על 3com

כל הכבוד על מה?

אני עדיין נאבקת בפחד. ולגבי המחשב - אני צריכה לאסוף עוד אינפורמציה לפני שאני הולכת לקנות.

באותו עניין

הי נטע שלחתי לך במייל התייחסות לעניין. מקווה שקיבלת אותה. (אם לא יכול להיות שפשוט התבלבלת בין שני חשבונות דאר שונים.. זה שבוואלה וזה שבהוטמייל. דרך אגב - השיר שכתבת מצא חן בעני.

למעלה