רחל סליחה שאני מתערבת

רחל סליחה שאני מתערבת ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif

משהו מאד לא ברור לי במה שכתבת. אני עוקבת אחרי הפורום מעט זמן. הספקתי לראות את הויכוח שהיה פה בנושא הגיל עם טליה ואז הפסקתי לעקוב,אבל לכל הדעות ואחרי כל מה שהוצהר בכנסת אין מגבלה לטיפולים לילד ראשון וזה כולל את עניין הגיל! כי גם למי שבגיל 44 אין ילדים ובטיפולים אז זה ילד ראשון! (וזה בכלל צריך היה תמיד להיות הטיעון של מי שהיה בקשר עם חברי הכנסת מהמטה-ילד ראשון זה ילד ראשון ובלי קשר לגיל). אז למה את פתאום מעלה את זה כמשהו לא סגור? אני לא כל כך מבינה מה קורה פה כי גם הרופא שלי שהוא מנהל מחלקה מאד בכיר אמר שאין יותר הגבלת גיל ברגע שזה ילד ראשון. אני מאד מקווה שלא הערתם את הנושא הזה דוקא מהפן השלילי ופתחתם את זה שוב.

רחל5

New member
כפי שכתבתי - נושא הגיל לוט בערפל

הרי הם היו יכולים למחוק רק את המילים "אך לא יותר מחמישה מחזורי טיפול לכל מבוטחת" ולהשאיר את מגבלת גיל 44. אין לנו נוסח חדש בידיים. יש לנו רק נוסח קודם מחוק, וכוונה של ועדת הכספים לנסח נוסח חדש. בנוסח החדש לא תופיע מגבלת הילד הראשון. יתכן שמגבלת הגיל תופיע, יתכן שמגבלת הילד השני תופיע, ויתכן שמגבלת נישואים שניים תופיע. על שלושת הסעיפים האלה אנחנו עובדים עכשיו. מקווה שהצלחתי להבהיר את העניין. רוב הח"כים קלטו מיד שאם יש מגבלת גיל של 44, יהיו נשים שלא יקבלו טיפולים אפילו לילד אחד בעקבות החוק!

OK, המשפט האחרון שכתבת

בעצם הכי חשוב. זה שלא יהיה שום ילד לאלה שמתקרבים לגיל 44 אם יכניסו איזה מגבלה של גיל בניסוח הסופי. אני מקווה שזה באמת יקבל מקום ראוי בלחץ עליהם כי אחרת נשאר בלי כלום

למעלה