רחם דו קרני

shiri_koren

New member
רחם דו קרני

אז ממש חבל לי לשמוע על כ"כ הרבה בנות שעברו את מה שאני עברתי. לפני שבועיים איבדתי את ההריון היקר לי מכל אחרי שנתיים של טיפולים. הייתי בשבוע 18 להריון ופתאום ירדו המים, עברתי לידה וגרידה וחזרתי הביתה בלי כלום... הרופאים טוענים שזה קרה בגלל שיש לי רחם עם מחיצה וכנראה לא היה לעובר מקום לגדול יותר. רציתי לשמוע האם מישהי מכן עברה משהו דומה בעקבות מחיצה ברחם? מקווה שכולנו נחזור בקרוב לפורום הריון ולידה שירי

לשירי היקרה...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

לשירי היקרה, מצטער לשמוע על אבדן ההריון לאחר הטיפולים. אין ספק כי כל אבדן הוא קשה, כל שכן לאחר כברת דרך ארוכה של טיפולים. שולח לך חיבוק וירטואלי חזק חזק
ומתפלל שלך ולבן זוגך תהיה השנה הקרובה תשס"ג שנה טובה
, ומאושרת מכל הבחינות ובעיקר בריאות, פוריות זוגיות טובה ובשורות טובות. מי יתן והשמש תאיר עליכם השנה עם קרניים חמות ומלטפות...
לגבי ההתמודדות עם האבדן, ממליץ לך בחום להגיע הערב לקבוצת התמיכה (פרטים בעמוד זה). בנוסף, ממליץ לך ולבן זוגך לקרוא את מאמרי הפורום והקישורים, לדעתי תשאבי מהם עידוד ותמיכה. שוב, מחזק אותך אנו כאן קבוצה חמה משפחתית ואוהבת שתמיד תמיד בשבילך, תמיד שלך, תמיד איתנו

קטיה 007

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo7.gif

קודם כל משתתפת בצערך אני מבינה כל כך מה עובר עליך כי גם אני איבדתי עובר בשבוע 23 עקב צירים מוקדמים ואחת ההשערות היא שלא היה מקום ברחם (לי יש רחם דידלפי). ממה שידוע לי רחם עם מחיצה או רחם דו קרני אפשר לנתח כדאי לך לברר על כך בכל מקרה במידה ותצטרכי יותר פרטים אשמח לתת לך. כולנו כאן בפורום נמצאים על מנת לעודד אחד את השני השתמשי בנו ואנו נשמח לסייע לך לעבור תקופה זו. ולסיום משהו מעודד - כיום אני בהריון נוסף ועם תקווה חדשה להצלחה. בהצלחה גם לך קטיה

karin123

New member
הצטערתי לשמוע

שירי שלום, בעבר שוחחנו על נושא המחיצה והתייעצתי איתך. ממש כאב לי לשמוע שאיבדת שוב את ההריון. גם לי יש מחיצה של שליש מהרחם, ואני אחרי 2 הפלות בשבועות המוקדמים. אין לי הרבה מידע בנושא, אני החלטתי להמתין עם הניתוח, כי זה מה שהומלץ לי על ידי הרופאים. אני רק רוצה לאחל לך שלא תדעי עוד אובדן ושיהיה לך רק טוב. וכמובן - שההריון הבא יסתיים טוב. זה בהחלט מגיע לך אחרי כל מה שעברת, ובכלל זה מגיע לכל אישה. הרבה
קרין

הי שירי

אני נורא מצטערת לשמוע על אובדנך ומקווה שתצליחי לנצל את הפורום הזה כעמוד תווך וכתף ברגעים הקשים,כפי שעשיתי ואני עדיין עושה, אם כי לעיתים מעט יותר רחוקות. חברתי הטובה ביותר סיימה הריון בהצלחה וגם לה היה רחם דו קרני. אני מאמינה שיש רמות של המחיצה ולכן זה יכול להשתנות מאישה לאישה. היא היתה בשמירת הריון קפדנית מהחודש הרביעי . אני לא יודעת למה סיפרתי לך את זה. זה לא מה ששאלת והדבר האחרון שאת רוצה לשמוע זה שמישהי במצבך הצליחה בהריונה כאשר את איבדת אותה. אולי פשוט רציתי לקוות שעדיין יש סיכוי למרות הכל ולהעביר לך את התקוות שלי. אני מקווה שלא פגעתי בך באיזושהי צורה. אני מאחלת לך החלמה שפויה וימים טובים יותר מאלה חיבוק ממני יעל של אודי

shiri_koren

New member
תודה

תודה בנות על העידוד והאינפורמציה. אני באופן אישי גם שמעתי על מקרים שבהם זה הצליח ועל המון מקרים אחרים שזה לא הצליח ולכן קבעתי תור לניתוח. מקווה שאחרי הניתוח "רחם דו קרני" לא יהיה המכשול אל האושר. שירי

BENBAR

New member
רחם דו קרני

שירי שלום שמי שירי ולי יש רחם דו קרני עברתי 5 הפלות עברתי גם ניתוח להסרת המחיצה אך ללא הועיל.. ברוך השם יש לי 2 ילדים,נולדו פגים בגלל המחיצה ואני נחושה להיכנס שוב להריון עד שאצליח.. תהיה חזקה למרות מיבנה זה של הרחם..בסוף תצליחי!!!

למעלה