רחמים בנות

הילולית

New member
רחמים בנות ../images/Emo15.gif

פורום יקר - בעלי לעתיד שיחייה נסע לסוף שבוע אם החברה לאילת - 4 בנים רווקים שמתוכם אורן ועוד אחד לפני חתונה אז אני מבלה סוף שבוע לבד - תמוכה תתקבל בברכה!!!!!!!!

limor 2

New member
סופ"ש זה שטויות, עובר בטיל

באמת.עד שתסיימי לבכות הוא כבר יחזור

הילולית

New member
נכון וחוץ מזה שקצת חופש

עוד לא עשה שום נזק לאף אחד במיוחד אחרי כל המתח שיש בארגון החתונה הזאת

nikit1

New member
הילולית יקרה!

בן זוגי היקר לא נמצא כל השבוע בבית דרך קבע ולפעמים גם לא מגיע לסופ"ש (יש לו קריירה צבאית למתוק...). אז נכון, לא נעים להיות לבד אבל הסופ"ש באילת יעבור כמו כלום, בלי שתרגישי בכלל. אז חזקי ואמצי ואורן יחזור במהרה (אני היתי מנצלת את הסופ"ש לבד לאיזה ערב בנות או יציאה עם החברות שלא מתאפשרת כשהוא בבית). שבת שלום!

ניצניצ

New member
הי הילולית

הרעיון של ניקיט מצויין. יציאת בנות, ערב ריכולים או סתם סופ"ש שקט (אמבטיה, שמנים...), את יודעת אפשר לכייף גם בלעדיהם וחוץ מזה אם ממש לא יעבור לך הזמן, תמיד יש פה מישהו...

הילולית..תקחי המון סרטים ואוכלים

שונים שלא צריך לכבודם מזלגות, 3 חברות ומסיבת פיג´מות מדליקה כשהגשם בחוץ....... מי צריך אילת, מי צריך משהו בכלל.... ושיהיה לך כיף ונעים.

רחלי1

New member
אין תחליף לזמן איכות עם עצמך -

אני חושבת (וגם מיישמת את זה באדיקות) שעם כל האהבה ועם כל הזוגיות הנפלאה - כשיש הזדמנות לנוח, להרגע, לבהות, לקרוא, להזמין חברות או סתם לעשות דברים שדחית לפנסיה - שווה לתפוש את זה בשתי ידיים. גם הרווחת עושר פנימי וגם עבר לך הזמן בנעימים (ומהר). אה, כן, וזה גם נעים קצת להתגעגע... הילולית, תהני מכל רגע, אני בטוחה שזה אפשרי!!! מכל הלב!!!

*שיר

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!

בעלי היקר נוסע הרבה לחו"ל לתקופות קצרות. אנחנו אמנם מתגעגעים, אבל מנצלים אותן (בייחוד אני, הוא עובד) לקצת זמן איכות לבד, ולהשלמת משימות ופגישות עם חברות.

שמופית

New member
היי הילולי ../images/Emo42.gif

סורי שלא הייתי כאן בסופ"ש כדי לתמוך... אז איך עבר

למעלה