רחמים עליך בועז כהן

• פותח הנושא mk2
  • פורסם בתאריך

mk2

New member
רחמים עליך בועז כהן

אני עוקב אחרי מאמציך לפרסם את עצמך. אתה כל כך מקופח ומסכן , עד שאתה מספר מיד כמה אתה גדול ומפורסם, בארץ ובעולם , וכמה ריקודיך מבוקשים. פנה לטיפול נפשי - כדי שלפחות תחליט אם אתה מסכן או גדול ואדיר. יותר מוצלח מכל היוצרים והמדריכים. עוד לא שמעתי שמישהו עם ריקוד יפה - נדחה . להיפך - אפילו יוצרים צעירים מצליחים להיקלט בין המדריכים והיוצרים. תבדוק מה באישיותך - מפריע לעזור לך להתפרסם - אתה מגוחך מאוד.

unikorn

New member
../images/Emo70.gifולך, יא יצור, אני כותבת במיוחד:

אתה ממש מגעיל אותי עם איך שאתה כותב. שתלך לעזעזל!

EK55

New member
לבועז כהן התנהגוך נכונה

אני אמנם מתנגד חריף מאד לכל מחברי הריקודים החדשים,אבל אני מברך אותך על דרך התנהגותך.זה סימן שיש לך ראש בריא, בלי תסכולים ועם הרבה שמחת חיים,כח והרבה אמביציה.הלואי שעוד רבים היו כמוך במדינה שלנו.אתה לא פוגע באף בן-אדם אחר,לא משמיץ ולא מעליב.כל הכבוד לך שפתחת אתר ואתה מתכוון לפתח אותו.דרך התנהגות אירגון המדריכים בכל הנוגע לניהולה מאד מגעילה,מרגיזה וצבועה. עזרא כרמל

ל MK2 ול UNIKORN

שפה כזו אינה קבילה בפורום!!! בפעם הבאה הודעות בנוסח זה יורדו מהפורום!!! ולעצם העניין: לדעתי יש להפריד בין שני עניינים: א. מאבק צודק ללגיטמציה ולשיוויון זכויות. המאבק צודק אם כי לא כל הטענות לקיפוח מוצדקות (אני מכיר גם צדדים נוספים לטיעוניו של בועז). בכל מקרה מאבק ללגיטמציה ולהכרה הינו לגיטמי בכל חברה. ב. מותר גם לספר על דברים טובים שאדם עושה ולהביאם לידיעת הכלל, גם אם הנחתום הוא שמעיד על עיסתו. רק מה, אם חוזרים על אותם דברים "חדשים" שוב ושוב ואפילו לא בהקשר הנכון - כאן מתעוררת בעיה והדברים מקבלים משמעות אחרת שאולי אפילו פוגעת במי שעושה את הדברים הטובים ומנסה להביאם לידיעת הכלל. קיצורו של דבר: "תפסת מרובה לא תפסת..."

EK55

New member
לירון-עדכון ההרקדה בפארק בשבת

לירון שלום. כיוון שהפסקת להרקיד ביום שכת בפארק אז רצוי שתמחק את ההרקדה מרשימת הריקודים באתר.זה יכול להטעות את אלה שרוצים לרקוד בשבת. דרך אגב, אני לא יודע דבר ודאי פשוט, איך כותבים הודעה בפורום.אני רק יודע איך להודעות אחרים בתגובה בתודה מראש, עזרא כרמל.

עזרא שלום !

אשתדל לעזור לך עד שירון יתפנה מעיסוקו. בתחילת העמוד, מתחת לכתוב בהנהלת ירון מישר כתוב: "הוספת הודעה" לחץ על הכתוב ויפתח לפניך הדף שאתה יודע כהוספת תגובה. מלא אותו כרצונך ולחץ שלח וההודעה תופיעה כהודעה חדשה. בהצלחה.

צודק בקשר לפארק

מחר בבוקר (יום א´) אוריד אותה פשוט היו לי המון בעיות עם השרת שם יושב האתר ולא נתתי דעתי על כך. תודה הודעה חדשה יוצרים על יד לחיצה על "הוספת הודעה בראש העמוד בתוך הפס הכחול.

בעז כהן

New member
אדון נכבד (MK האלמוני)

ראשית, ולעצם העניין,אינני מקופח או מסכן.בכלל לא.אני רק נאבק לזכותם של חברי ארגון המדריכים,כמוני,אשר עוסקים גם בהדרכה וגם ב"יצירת" ריקודים,להציג את ריקודיהם בהשתלמות של הארגון בו אנו חברים.מעולם לא טענתי שאני,או הריקודים אותם חיברתי,טובים יותר מאחרים.מצד שני, הם גם לא גרועים מהם.לצערי אין לך מושג על מה אתה מדבר,כשציינת "אפילו יוצרים צעירים מצליחים להיקלט בין המדריכים והיוצרים"-רק אם אתה "צמוד"/תומך/"שפוט" של מרקיד "גדול" וידוע,רק אז תצליח.ואני אינני כזה.מה לעשות? שנית, רוצה אני להודות לכל אלו שכן תומכים/ות בי ובמאבקי,גם אם אינם/ן מכירים/ות אותי.תודה. שלישית,והכי חשוב, אני חושב שאתה כזה נמושה,לא בגלל טענותיך/השמצותיך כמו בגלל שאינך מעז לאמר מהו שמך האמיתי.אני אין לי ממה להתבייש.לך-כנראה שיש סיבה.

למעלה