רח' אהוד פינת רח' האורנים

einatga2

New member
רח' אהוד פינת רח' האורנים

בהודעותי הקודמות כאשר כתבתי על בעיות הפיתוח - התכוונתי לגינה ברח' אהוד פינת רח' האורנים. אבל אז גיליתי שיש גם בעיות פיתוח ברח' אהוד פינת רח' נחל מודיעין, כך שהטעות בכל זאת עזרה לעודד שכנים לפנות בנושא. מסתבר שהמצב בעייתי, אני אשמח לשמוע עוד תגובות משכנים בעניין ואעדכן בנושא בהמשך. תודה עינת

רח' אהוד פינת רח' נחל מודיעין

שטח זה מיועד לבניית מועדון ישובי (לא שברורה לי ההגדרה הזו). בשלב זה הונחה שם המכולה אשר אמורה לשמש את המשמר האזרחי לכשיוקם. בינתיים משמשת מכולה זו מעשי צדקה וחסד. שטח זה נוקה ויושר לפני כשנה. נתנה גם הנחייה על ידי לרססו נגד עשביה. לצערי, ישנם תושבים "טובים" שבוחרים לפעמים להניח שם את פסולתם, ופעולה זו בוודאי שאינה מקלה עלינו. ככלל, שטחים "חומים" (מגרשים לבניה ציבורית המכונים כך על שם צבעם במפות תכנית בנין ערים - תב"ע) בעייתיים מאוד לתחזוקה. במקומות הללו עשינו מאמץ פינוי, יישור וניקוי. הפתרון הרציני הוא לבנות עליהם ולפתח אותם, אך לכך יהיה כסף רק בעתיד. בינתיים עתודות קרקע אלו "תקועות" לנו כעצם בגרון.

oseg

New member
פינת רח' אהוד- נחל מודיעין

מושי, לא מזמן שאלתי בפורום על עתידו של שטח זה ונאמר לי שמתעתד להבנות כאן גן ילדים. בכל אופן, אנחנו גרים כאן כבר שנה והגבעה בקיץ שעבר היתה מכוסה בקוצים ופסולת. כעת היא מכוסה 'רק' בעשבים ופסולת... הקיץ יגיע בסופו של דבר ואנחנו חוששים מאוד מתופעת הנחשים, ובכלל, לא נעים לגור ליד ערימת קוצים ופסולת. אני מניחה שלא מעט מן האחריות מוטלת על תושבים לא מתחשבים שרואים לנכון להפוך את הגבעה לאתר פסולת. אך אני מניחה שאף תושב לא יעז להשליך פסולת על גבעת פרחים או דשא..... .... ..... אני מבינה כי התקציב יושב על גרוננו, אך אולי ניתן לעשות משהו בכוחות משותפים ולהפוך את הפינה, בעלות מינימלית למקום משחק והנאה ולא למקום מסוכ. אשמח לשוחח עמך על כך, ואוכל לרתום לכך את שכניי, אני משוכנעת שניתן יהיה לקדם את הנושא לטובת כולם וליפות את הישוב שלנו.
|סבי ון| אורית

einatga2

New member
רח' אהוד פינת האורנים

מושי ככל שאני בודקת את העניין יותר, מתברר שהעניין תקוע!! מה מתכוונים לעשות??? עינת

ללחוץ על העמותה../images/Emo91.gif

קיבלת כבר את התשובה הזאת. אני יודע. אבל האלטרנטיבה היא לבצע במקום העמותה את העבודה שהיא אמורה לעשות על חשבון הישוב, או במילים אחרות - להוציא סכומי עתק על חשבון הקופה המדלדלת של הפרוייקטים של הישוב, או באופן יותר פרטני וברור: לא לבצע את הגינה הציבורית המרכזית של הישוב. ברור שאין לנו מנדט כזה. לכן צריך להפעיל לחץ על העמותה ולקבל מהם את הרשות לבצע, מכיוון שגם להם ברור שביצוע שלנו יעלה להם פחות מביצוע עצמאי שלהם (וגם את זה כבר אמרתי). אנחנו מפעילים את הלחץ שאנחנו מסוגלים, אך ללא לחץ ישיר של חברי העמותה על ההנהלה שלה (שחבריה אף הם תושבי הישוב) ועל מנכ"לה לא נצליח לסיים את הפרשה.

einatga2

New member
המלצה.. ועד העמותה

אני שואלת אותך איך לעשות זאת. העלתי בפורום מספר פעמים את הבעיה ולא היתה תגובה מאף אחד מתושבי הרחוב. גם לא מחברי ועד העמותה, שאליהם ניסיתי לפנות גם באופן פרטני, ולא נענתי. אני יודעת שהם מתנדבים, אבל פשוט אין לי למי לפנות. חשבתי שאתה כמזכיר הישוב שחלק גדול ממנו הם תושבי העמותה תוכל לעזור לי בפנייה נרגשת לתושבים לעשות משהו. היחידים שחזרו אלי הם מרח' אהוד פינת נחל מודיעיו, אך הבעיות שלהם - למזלם,, אינם עם העמותה, הם הציעו את עזרתם אבל כל עוד לא יענה לי נציג המקורב למנכ"ל העמותה- לא יילך שום דבר אני, לצערי ממש לא מכירה את דרור, אולי אם הייתי מכירה, המצב היה אחרת לקחתי את ההמלצה לפנות לעמותה- םניתי אליהם ביום שני לפני כשבועיים - שוחחתי עם המזכירה שהפנתה את הודעתי לחברי הועד- שעסוקים בסגירת העמותה- אחר כך לא יהיה עם מי לדבר בכלל. אף אחד לא חזר אלי. כמובן שלא קיבלתי תשובה מדרור. מה אתה מצפה שאעשה? האם ועד הישוב לא אמור לדאוג לנו?? בחרתי להעלות את זה בפורום ולא במסר, אולי משהו אחר יענה לי

ronpel

New member
אני אדבר שוב עם דרור

עד היום הגענו לסיכומים והוא עמד בכולם. אופציה נוספת היא לבדוק בחוזה שלך מול העמותה לגבי פיתוח המגרשים. אולי יש כאן עילה לתביעה - ואז במידה ותוגש ע"י כל התושבים באזור אני מאמין שהפתרון יגיע די מהר. רונן

einatga2

New member
לתבוע את העמותה

הי רונן בנוגע לתביעה, אני לא בטוחה שניתן לתבוע את העמותה. כי אנחנו העמותה, או משהו כזה? לא כך?

טלכספי

New member
הי עינת,

כפי שכבר ציינתי בשיחותי הפרטיות עמך ואולי כדאי שידעו גם הקוראים האחרים, אני מניחה שאין "מבול" של תושבים נזעקים מכיוון שלצערי כולם (כולל אני) כמעט והרימו ידיים. ועד הישוב מנסה ומנסה, אך נדמה שהקשר בינו לבין ועד העמותה, או יותר נכון - דרור, משובש וחלקי. משיחותי עם חברים בודדים בועד העמותה (גם בשבוע האחרון) עולה כי חברי הועד משוכנעים כי העמותה סיימה את כל התחייבויותיה כלפי הישוב, וכי הדבר היחיד שמונע את סגירת העמותה ושם קץ למשיכת המשכורות ע"י העובדים בה, הוא עניין המעוקבים ואותם דיירים שטרם סיימו את חלקם ברישום הנכס (וזו הזדמנות מצויינת לקרוא להם לסיים!!!). מעבר לזה, דרור נתן לכולם להבין שחלקו בטיפול בבעיות המדוברות תם ונשלם. אני מציעה לקיים מפגש פסגה בין דרור (לצערי אני מרגישה שהחברים האחרים בועד לא ממש מעודכנים בכל), רונן או נציג אחר של הישוב, והתושבים שלהם זה חשוב (אני בטוחה שאת תשמחי לקחת חלק במפגש כזה), ואני מוכנה לקיים אותו בביתי אם יש צורך. רונן, אם לך דרור משיב טלפונים, אנא נסה לתאם מפגש ולפרסם את מועדו. תודה בנתיים, ובהצלחה

למעלה