רוטב
בר-בי-קיו....קנוי. תוכל להכין תוספת מחמאה ועשבי תיבול שנקראת "חמאת רב המלצרים" : במעבד מזון קוצצים כחצי צרור פטרוזיליה יחד עם כראש שום קלוף. טוחנים עד מחית חלקה.מוסיפים 1 חב' חמאה מרוככת , כף חרדל, מיץ וגרידה מחצי לימון,מלח ופלפל לטעם.מערבבים היטב . טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לכלי (קערה או קופסה/מיכל) ומקררים. ניתן לרפד את הקופסה בניילון ניצמד ואז לצקת את תערובת החמאה. בזמן ההגשה להוציא מהכלי,להפוך ולהסיר ניילון. מגישים על הסטייק את החמאה. כמו רוטב שמנת שכתב MASTER.אך התחל עם כחצי כוס יין לבן ( אם יש לך גיבעול טימין ,בשל אותו יחד אם היין)וצמצם עד קבלת כעשר כפות.הוצא את גיבעול הטימין.במקום פלפל אנגלי הוסף כף של פלפל שחור טרי גרוס (כי אין לך
מדגסקר)...ואם יש בנמצא ברנדי הוסף איזה שוט לקראת סוף צימצום הרוטב.