רטיבות בקיר

עטרה ב ט

New member
רטיבות בקיר

אחרי ביקור החשמלאי והוספת שקעים, התחילה רטיבות בקיר. החשמלאי בא לראות והזיז את השקעים החדשים, בטענה שעכשיו זה אולי יהיה בסדר. כמובן הטענה על פניו נראית מופרכת, כי אם נפרץ צינור אז מה זה יעזור שמזיזים שקעים...... בכל אופן, הוא ביקש שאם אני אראה שינוי שאגיד לו. עכשיו השאלה שלי: הקיר הרי נשאר רטוב ולוקח לו המון זמן להתייבש, אז איך אני יכולה לראות שינוי ? האם להתעקש על הזמנת אינסטלטור ? כמובן שהחשמלאי יהיה אחראי לכל תיקון ! השאלה שלי היא מה אני צריכה לעשות ולדרוש

amonit

New member
עטרה!!!

ברור שלהזמין אינסטלטור!~ ומהר..............

סיגל- את קופצת למסקנות

מי קבע שהחשמלאי אשם? אולי הוא לא פגע בכלום וכל הסיפור הוא כמו במוסך שנכנסים לתקן דבר מסוים במנוע ואחרי שבוע מגלים שהברקס לא בסדר. האם המוסך אשם? לפני הכל צריך לעשות את הצעד המתבקש - לבדוק מהיכן הרטיבות(לא בטוח שזו נזילה... ואח"כ להאשים או להטיל דופי בבעל מקצוע כלשהוא בהצלחה קובי

לא יודעים מי אשם

היי קובי אני מצטערת אם מישהו הבין שאני הסקתי שהחשמלאי אשם. אני אמנם נחשבת לחדת עיין, אבל אפילו בשבילי לאבחן ולהסיק מסקנות דרך מסך המחשב זה קצת קשה..
מאחר ועדיין לא ידוע אם עבודת החשמלאי גרמה לנזילה, אך יתכן שהיא גרמה לה. במקרה כזה היה עדיף לו השאיר הקליינט מעט כסף להבטחת ההשתתפות בהוצאות. כמובן, ואני מסייגת שוב, אם יתברר שהחשמלאי אחראי לנזילה. ובכל זאת ברצוני לחדד איזו נקודה. יתכן שבצירוף מיקרים עסקינן, אולם לפי התיאור הנזילה החלה לאחר ביצוע עבודות החשמל ובסמוך להן. אני חושבת שכבר בהצגת הנושא הראשונית הועלה החשד לאחריות החשמלאי. והאמת... אם אכן רצף האירועים הוא כמסופר, תחושת הבטן שלי היא שאכן באחריות החשמלאי הדבר. מה גם שהזזת השקעים נראית לי תמוהה משהו.. מדוע אמר החשמלאי שבעקבות הזזת השקעים יתייבש הקיר? מה זה קשור? ואם זה לא קשור אז סכנת הקרבה בין הנזילה המיסתורית וקוי החשמל בעינה עומדת. כמובן שרק בדיקה של אינסטלטור תביא לחשיפת מקור הבעיה האמיתי. ואני מתנצלת בפני כל מי שהבין שחרצתי כאן את דינם של החשמלאים בכלל ושל החשמלאי המדובר בפרט. אם מישהו יוכל להסביר לי את ההיגיון בפתרון של החשמלאי, אני אודה לו.

ובכן החשמלאי לא אשם בנזילה

אבל הוא ניסה להיות בסדר והביא לעצמו צרות אז הוא רק אשם בטיפשות.... קובי

למעלה