רטשו אותנו.. שגעונות

michali1169

New member
רטשו אותנו.. שגעונות

מתקבלים בברכה.. אבל אם אפשר גם אחת רגילה מרוטשת http://img74.imageshack.us/my.php?image=p6110008sh7.jpg

אני לא יודעת לעצב רק לרטש

אז ריטשתי לך ת'תמונה הקטנתי מה שצריך ומקווה שתהיי מרוצה מהתוצאה D: הערה: המסך שלי קצת דפוק והוא כהה יותר מכל המסכים אז אם זה יותר מדיי מואר אז תכהיי את זה טיפה או תגידי למישו אחר =]

אתה צריך להשתפר קרא מדריכים אולי זה המסך

אבל השארת את העיניים אדומות בקשר למסך מה אתה לא יכול להבהיר אותו? יש לך בצד של המסך או באמצע כמו בטלויזיה תנסה גם לעשות קליק ימני בשולן העבודה ואז מאפינים ואז שמה תלך להגדרות יש לך שמה איך לשפר את הצבע

תגובה לכרגע אני פה:

קודם כל נתחיל מיזה שאני בת דבר שני אני לא צריכה להשתפר בכלום פשוט לא היה מה לעשות אצלהם כלכך והשארתי ת'עיניים של הבן בכתום כזה כי זה יפה לא רציתי לשנות ת'עיניים .... בקשר למסך אי אפשר הוא על הכי גבוהה בהבהרה הוא פשוט כהה אני יקנה עוד כמה חודשים מסך חדש בינתיים אין לי כסף לזה ...

דרך אגב

אם זה כלכך חשוב תיקנתי ת'עיניים אני מקווה שעכשיו זה יותר טוב אצלי אני רואה את זה חום לא אדום ולא כתום ולא צהוב חח =]

Nienna17

New member
"אני לא צריכה להשתפר בכלום "......

עם הגישה הזאת, אף אחד לא יגיע לכלום. חשוב לקבל ביקורות. חשוב להבין מאיזה מקום הן באות, חשוב להבין כי אולי דווקא כן יש לך טעויות וצריך לדעת איך ללמוד מהן וככה גם להשתפר בפעמים הבאות. אז לא, אין דבר כזה שאת לא צריכה להשתפר בכלום (בלי לפגוע, אני לא מבססת את ההערה הזאת על פי אף אחת מהעבודות שלך, גם בגלל שלא ראיתי מספיק), ואם את באמת רוצה להשתפר את צריכה להבין דבר ראשון שתמיד יש מה לשפר
.

לא הבנת ....

באמת שלא הבנת לא אמרתי את זה בתור שאני לא צריכה להשתפר בכלום אני יודעת שיש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל זה מין ביטוי כזה חח נראה לי שאתם צריכה להתרגל אליי פה אני מדברת מוזר ומה שאמרת נכון מאוד אבל אני לא באמת חושבת שאני לא צריכה להשתפר =] ד.א אני כן יודעת לקבל הערות אבל הן צריכות להיות נכונות כי זה היה על העיניים ואני אצלי ראיתי לבת עיניים חומות רגילות ולבן קצת מבריק כזה והשארתי אני היום יהיה אצל אבא שלי ויראה מה יצא ממחשב רגיל D:

michali1169

New member
ואוו לא לריב. תודה רבה

לכולם.. וגם לך דוריין.. אהבתי מאוד וזה מה שחשוב :]

למעלה