ריאיון אישי

סבבה,אז הנה כמה שאלות:

1.אם היית חיה איזו חיה היית? 2.למה שאלת מה אני אעשה אם הפורום ייסגר? 3.איזו סדרת טלוויזיה את אוהבת לראות? 4.מה היית לוקחת לאי בודד? 5.מה הצבע האהוב עלייך? 6.מה את אוהבת לאכול? 7.מה את אוהבת לשתות? 8.מי האדם הכי קרוב אלייך במשפחה? 9.מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך? 10.מה מעצבן אותך?

chi12

New member
יאלה לענות!

1.אם היית חיה איזו חיה היית? איזה שלה קשה.. אולי דב נמלים 2.למה שאלת מה אני אעשה אם הפורום ייסגר? כי זאת נשמעה שאלה נחמדה.. 3.איזו סדרת טלוויזיה את אוהבת לראות?לא רואה דברים בטלוזיה אחרי שהיא נשרפה בפעם השניה, מידי פעם אני וראה אנימות במחשב. 4.מה היית לוקחת לאי בודד? מחברת ועט ואת עצמי. כבר הינו מסתדרים איך שהוא. 5.מה הצבע האהוב עלייך?צהוב 6.מה את אוהבת לאכול? קורנפלקס 7.מה את אוהבת לשתות?מים 8.מי האדם הכי קרוב אלייך במשפחה? מושיק (משה, אח קטן) 9.מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך? אני! (קורה שאני אומרת משהו ומתפוצצת מצחוק, ואני יכולה גם להצחיק את עצמי אם בא לי) 10.מה מעצבן אותך? שמעותים את השם שלי

חח.... עוד שאלות:

1.באילו עוד אתרים את אוהבת לגלוש? 2.מה את תעשי אם הפורום ייסגר? 3.כמה שעות ביום את ישנה בבמוצע? 4.מה התכונה הכי דומיננטית שלך? 5.מה אנשים לא יודעים עלייך והיית רוצה שיידעו?

chi12

New member
יותר קשות

1.באילו עוד אתרים את אוהבת לגלוש? בפרום מרמיד מלודי 2.מה את תעשי אם הפורום ייסגר? אני אהיה עצובה.. מאד ואחפש מקום אחר 3.כמה שעות ביום את ישנה בבמוצע? משתנה, בפוטנציל 9 שעות בד"כ בסביבות 7 4.מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אף פעם לא שאלו אותי את זה, אני חושבת שהדמיון שלי מאד שולט אצלי וגם השמחה שלי. 5.מה אנשים לא יודעים עלייך והיית רוצה שיידעו? הייתי רוצה שלפעמים יחשבו שאני מדברת ברצינות.

עוד שאלות:

1.מתי בכית פעם אחרונה? 2.מתי צחקת פעם אחרונה? 3.מתי צעקת על מישהו פעם אחרונה? 4.מה סדר היום שלך בדרך כלל?

chi12

New member
...

1) בכיתי? אתמול כמעט בכיתי מרוב צחוק, אבל באמת יום חמישי לפני שבועים. 2) אתמול!, אולי גם היום אני לא זוכרת, בעצם יש לי זמן יותר מדויק, עכשיו. חוץ מזה שקרה לי משהו ממש מצחיק, מאחורי ישבו נער ונערה ושמעתי כל של נשיקה אז הסתובבתי ולא הצלחתי להוריד אתץ החיוך המטומטם מהפנים. אני בטוחה שהם ידעו שראיתי אותם, הם גם משיכו להתנשק כל הנסיעה. 3היום על אמא היא אמרה לי לשטוף כלים 4)קמה, מתארגנת לבי"ס, תפילה, יום לימודים משעמם הביתה, ארוחת צוהרים אחרי זה בד"כ ל המחשב, לפעמים גם לומדת ולישון.

חח....טוב,עוד שאלות:

1.לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? 2.איזה שלושה אנשים היית לוקחת איתך לאי בודד? 3.האם יש לך תכונה שאת לא אוהבת,ואם כן,מהי?

chi12

New member
טוב

1) אני לא חושבת שיש רגע מסוים שאני רוצה לחזור אליו, אם לא הייתי טועה את הטעויות שלי לא הייתי לומדת. בעצם יש כזה לא הייתי צריכה לבקש מחברה מסוימת לעשות איתי עבודה, ובטח שלא להמשיך לרצות לעבוד איתה כשאני מגלה שאין לה ש זמן. 2) אם אני באי בודד למה אני צריכה לקחת אנשים? זה טיפשי. 3)עצלנות, קצר ולענין. בקורב אני אענה בעצמי לשאלון שלי ששאלתי אותך.

Digi Lista

New member
......

-על איזה שלושה דברים העולם מבחינתך עומד? -מה לעולם לא תסכימי לאכול ולמה? -איפה תהיי בעוד 10 שנים? -האם את מכירה שיר ילדים לכבוד האביב שמכיל את המילים "אביב עם מברשת,קפץ לשמיים"?(זאת שאלה אגואיסטית לחלוטין,אני מנסה למצוא עוד אנשים שמכירים אותו חוץ ממני כדי שלא יגידו לי בבית ספר שהמצאתי אותו כי אני יודעת לחלוטין שהוא קיים ושנים היינו שרים אותו אבל שם לא מכירים משום מה) -איך היית רוצה שיקראו לילדים שלך? -אם היית יכולה לחיות בארץ אחרת איזו ארץ היית בוחרת ולמה? -מה הספר האחרון שקראת? -מה עדיף תיאטרון או מחשב? -איזה שירים את אוהבת? -איזה שירים את לא אוהבת אבל למרות הכול יצא לך לזמזם אותם בלי כוונה? -מה הייתה ההצגה האחרונה שראית? -אם החיים הם קרקס איזה חלק את לוקחת בהם? -מה לעולם לא תעשי? -ציין שאת עצלנית,במה זה מתבטא? -מה היה הציון הכי נמוך שלך בלימודים? -האם יש לך מודל לחיקוי? -איזה טעויות עשית בחיים ומה למדת מהן בסופו של דבר? נראה לי שזה מספיק בינתיים...מקווה שלא חזרתי על אף שאלה שכבר נשאלה(דווקא קראתי הכול וניסיתי אפילו לפתח שאלות המשך בעקבות תשובות שלך...)ואל תהססי לענות בהחרבה,כאן בפורום אנחנו מעודדים אורך תגובות(או שאני באופן אישי מעודדת
)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

האמת שמצאתי את המילים שלו בעוד אתר דרך גוגל אבל העיצוב כאן יותר יפה
עכשיו נשאר להביא גם את התווים ואפשר יהיה לשיר אותו בבית ספר(המורה למוזיקה צריכה לגוון שירים והשיר הזה זכור לי מגיל צעיר כאחד היפים).... שמת
שכתבתי "לענות בהחרבה" במקום בהרחבה?...אולי התכוונתי איפשהו בתת מודע להחריב את התשובות
מה שלומך?מה חדש?איך עובר הסופשבוע?איפה את בפסח?(חיננית,תעני גם את על השאלות האלה...).

chi12

New member
טוב.

מה שלומי? מצוין ב"ה. מה חדש? כלום. איך עבר סוף השבוע? היה קצת משעמם. איפה את בפסח? בבית (כמו תמיד..) אבל באים אלינו קרובים.

../images/Emo6.gif../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif

שלומי סבבה,הסופשבוע עבר סבבה.אין ממש חדש....ואין לי מושג איפה אני בפסח.מה איתך?

chi12

New member
הרבה

-על איזה שלושה דברים העולם מבחינתך עומד? -מה לעולם לא תסכימי לאכול ולמה?כל דבר שאני לא רגילה אליו משום שאני לא רגילה. -איפה תהיי בעוד 10 שנים? בבית, אני חושבת שאני כבר יהיה נשואה, בטח יהיה לי מקצועואולי גם ילד. -האם את מכירה שיר ילדים לכבוד האביב שמכיל את המילים "אביב עם מברשת,קפץ לשמיים"?(זאת שאלה אגואיסטית לחלוטין,אני מנסה למצוא עוד אנשים שמכירים אותו חוץ ממני כדי שלא יגידו לי בבית ספר שהמצאתי אותו כי אני יודעת לחלוטין שהוא קיים ושנים היינו שרים אותו אבל שם לא מכירים משום מה) לא, מצטערת. -איך היית רוצה שיקראו לילדים שלך? לא יודעת, בעצם עדיף שאני לא אחשוב על זה עכשיו כי המצב של הילדים שלי יהיה יותר גרוע. ככל שאני חושבת על דברים יותר יש לי רעיונות יותר יצרתים. -אם היית יכולה לחיות בארץ אחרת איזו ארץ היית בוחרת ולמה? לא הייתי עוזבת את א"י בעד שום דבר! -מה הספר האחרון שקראת? אבא עשיר אבא עני -מה עדיף תיאטרון או מחשב? מחשב -איזה שירים את אוהבת? מסובך... אולי את השירים שאנ כותבת? -איזה שירים את לא אוהבת אבל למרות הכול יצא לך לזמזם אותם בלי כוונה? נראה לך שאני זוכרת? -מה הייתה ההצגה האחרונה שראית? בבית אבות, העברו הצגה מצחיקה לזקנים. -אם החיים הם קרקס איזה חלק את לוקחת בהם? תסריטאית -מה לעולם לא תעשי? אקפוץ מעזראלי -ציין שאת עצלנית,במה זה מתבטא? שאני לא אוהבת ללמוד לא אוהבת לצאת לקניות ולא אוהבת להקיע בשביל הדברים שאני אוהבת. -מה היה הציון הכי נמוך שלך בלימודים? אפס, מן הסתם תמיד מתישהו מקבלים אפס. השנה במחבן אז 58 -האם יש לך מודל לחיקוי? אני מניחה שכן. -איזה טעויות עשית בחיים ומה למדת מהן בסופו של דבר? אוי, זה מסובך. כי אני לא ממש יכולה להגדיר אותן בתור טעויות כי אני בטוחה שהן היו צריכות לקרות וזאת לא טעות.

למעלה