ריאיון בשגרירות ל-H1B

shmull1

New member
ריאיון בשגרירות ל-H1B

שלום לכולם. אני מצטער על התקפת השאלות אבל עוד מעט יש לנו ריאיון בשגרירות לויזת H1B ואנחנו ממש לחוצים (כבר קיבלנו את כל האישורים חוץ מהריאיון). לשאלותי: 1. האם הריאיון נערך במשותף או שלכל אחד יש ריאיון בנפרד (אשתי ל-H1B ואני ל-H4)?? 2. מתי אפשר להתחיל בתהליך של ה-GC על סמך ה-H1B?? 3. האם עדיף לבקש GC על סמך H1B או על קרבה משפחתית (לאבי יש אזרחות אמריקאית והוא חי בארה"ב כ- 15 שנה). 4. האם מותר לנו לקנות כרטיס כיוון אחד אם אושרה לנו ויזת H1B??? בתודה מראש shmull

חלק מהתשובות

תוכל למצוא בשאלות הנפוצות של הפורום. 3. עדיף לבקש על סמך GC, דרך אביך זה יכול לקחת שש שנים 4. כן, מותר לקנות כרטיס לכיוון אחד

Jonathans

New member
תשובות נוספות

כשהייתי בשגרירות ראיתי זוגות מתראיינים ביחד אבל לא יכול להבטיח שזה חוק אצלם.עדיף לשנן את כל הפרטים למקרה כזה.חוץ מזה עדיף לגשת לחלון של דוברי אנגלית ולהתראיין באנגלית.לדעתי אם יש לכם אישור לH1B לא תהייה כל בעייה אלא עם תדברו שטויות כגון שאשתך מתכוונת לעבוד.אני הייתי גם מציע לא לדבר על גרין קארד בכלל כי זה הגירה ואתם הרי לא מתכוונים להגר אלא רק לעבוד על פי האישורים שקיבלתם ולחזור בתום התקופה למולדתכם האהובה.את כל ההליכים והשאלות לגרין קארד תוכלו לעשות מארה"ב דרך עו"ד מקומי ולקבל מידע וטיפול מקצועי. ב ה צ ל ח ה !

למעלה