ריאיון עם רונה

SheIIy

New member
מצחיק שהיא מדברת איתו

ועושה עוד דברים במקביל. נשמע כאילו הוא מעיק עליה קצת..

chen1litvak

New member
ממ

רק אצלי זה שהיא אומרת שהיא עומדת להקליט את האלבום מתפרש בתור הפסקה ממושכת מהופעות? מה שמזכיר לי, שילה כמה זמן לוקח להקליט אלבום? תחזרי כבר

fullbutproud

New member
לאו דווקא

אין קשר לדעתי בין הקלטות להופעות.רונה כמו כל אומנית,זקוקה לקהל ולתגובות ולחום.

chen1litvak

New member
אבל מתי בהופעות? ../images/Emo122.gif

שילה עשתה לי ממש טראומה, זרקה שהיא מתחילה להקליט ומאז נעלמה לחצי שנה

רעוּת

New member
ואז שחטה את ירושלים של ברזל ../images/Emo46.gif

שתמשיך להקליט, אולי בהקלטות היא נשמעת יותר טוב

chen1litvak

New member
אוץ' חחח

שילה זה או לאהוב עד הסוף או לא לאהוב בכלל. טוב לא נפתח את הנושא עד שאין הופעה קשה מידי אני מתגעגעת

מעניין אותי

מה תהיה התגובה לאלבום החדש... כלומר, הקהל של רונה מורכב מטיפוסים (טיפוסות) מאד מסויימים שמזדהים עם שירי האהבה העצובה שלה; ופתאום יהיה אלבום חדש שעוסק בתכנים אחרים לגמרי, זה בטח יהיה נורא מוזר.

רעוּת

New member
אם יהיה בו את הקולב אז אני מאשרת ../images/Emo6.gif

אני חושבת שהמוזיקה שלה עדיין תהיה אישית ונוגעת, ומותר לה לקחת את זה לכיוונים אחרים, היא אפילו צריכה, כי אמן צריך להתפתח ולגוון וכו' (למרות שכשהיא אמרה שנמאס לה לשמוע את עצמה כבר או משו כזה אז חשבתי שלי לא נמאס ואני מוכנה לשמוע אותה לנצח
), ומצד שני לא חייבים לאהוב כל מה שהיא עושה רק כי זאת היא, ואם לא מתחברים למשהו אז לא, וחבל. זה מזכיר לי את הסיפור הטרגי של טורי
פעם היא היתה כותבת שירים יפים ואישיים וכו', ואז בא הביקיפר, וכל מה שיש לי להגיד עליו זה- and i hate elevators music
. אבל לא כל סיפור חייב להיגמר בטרגדיה כזאת, אני מאמינה שרונה לא תאכזב

bזוהר

New member
כן, נכון..

מה שרעות כתבה זה ברור, שרונה מתפתחת ומשתנה בהתאם לדברים שהיא מרגישה וחווה, וגם אם היא לא משתנה ופשוט יש שינוי, שינוי זה דבר טוב, אבל סביר שיהיו כאלה שלא יאהבו אותו.. אבל גם יהיו כאלה שכן. ואולי גם השינוי הזה יפתח איתו דלת חדשה לקהל חדש שפחות מצליח להתחבר לדברים של רונה עכשיו, ולטקסטים הבאים הוא יותר יתחבר. אני באופן אישי שמחה עם השינוי, כי זה כיף שהאמן שאתה אוהב מגוון ומתחדש ועושה דברים אחרים, כי ככה אתה זוכה ליותר ממנו, להכיר רבדים אחרים.. וזה עדיין רונה, עדיין מעניין ומרגש, פשוט מכיוון קצת אחר. (מעבר לזה זה גם כיוון שאני אוהבת, אולי אני ספציפית גם פחות מתרפקת ונשענת בכל הקשור לרונה על הדגש על אהבה בשירים, ועל הפנייה לאישה) וגם...גם אם יש קהל שלא יאהב את זה אז לא צריך לעשות איקס ולכעוס ולהתמרמר.. כאילו, בתור עצה ידידותית (כי אני מכירה כבר כמה שלא מוצא חן בעינהם הדיבור על השינוי בדיסק הבא), אז תמיד יש גם את הדיסקים הקודמים שהיא בטח תמשיך לשיר אותם בהופעות ושום דבר הוא לא סופי לעולמי עד, זה בסך הכל דיסק שלישי אז.. יאללה אופטימיות :)

רעוּת

New member
כן, זה מה שרציתי להגיד אבל אני עילגת

שאפילו אם יום אחד חס וחלילה רונה תהיה כבר לא
זאתאומרת, שאני לא אתחבר ממש למוזיקה שלה או שהיא תחליט לעשות מחזמר או סתם לפצל את עצמה ל-5 דמויות פיקטיביות ולרדת על בוש ועל המלחמה בעיראק (כן טוב, אם אתם לא מכירים את טורי זה לא יגיד לכם הרבה
אז נלך על דוגמא אחרת- נגיד, הדיסק הראשון של אביתר |סגידה| לעומת הדיסק האחרון שלו שלא התחברתי אליו ממש), אז תמיד יהיו את האלבומים הראשונים, שזה כמו שהיה בהופעה של טורי, היא שרה שירים גרועים מהאלבום החדש אבל זה לא ביטל את כל השירים הטובים מהאלבומים הישנים שהיא גם שרה והזכירו לי שהיא בעצם אלוהים
. כן טוב אבל די להספיד את רונה, אולי האלבום הזה יהיה הכי טוב שלה ואמשיך לסגוד לה לנצח.

Sheeesh

New member
אני חושבת ש..

לא בהכרח יהיה מוזר, כי סה"כ זה כיף לשמוע את האומן שלך שר על נושאים אחרים, ולאו דווקא על הרגשות והכאב שלו, כמו כל הקאברים המדהימים שהיא עושה (אחח "שלל שרב", לא באמת הקשבתי למילים עד שהיא עשתה לזה קאבר) ולהיפך אחרי ששמעתי את "אתה מתעורר" או "הקולב" (או איך שהיא לא תקרא לזה) ממש התלהבתי מאיך שהיא מסוגלת להגיש את הסיפור ולגרום לנו לחוש את מה שעובר על הבנאדם הזה ב"אתה מתעורר" , בדרך שרק רונה יכולה לעשות בבחירה של המילים. ואולי זה שהיא תפסיק לשיר על מה שקורה לה בנקבוביות יפתח אותה לקהל נוסף.. כמו אחותי וחברות שלי שכל פעם שאני משכנעת אותן להקשיב זה נגמר בזה שהן לא מבינות על מה אני מדברת וב.."כן כן היא שרה יפה... " (תקשיבו למילים רבאקקקק ) בקיצור נראה לי שהולך להיות מעניין...

Sheeesh

New member
חחח נקרעתי מצחוק בקרב חתולים..

ומהסוגריים המצחיקות האלה שהוא הוסיף.. חח ובאמת נשמע שהוא מעיק עליה... קצת חפר בסוף...

מיץ פזי

New member
איזה מקסימה! ../images/Emo9.gif

חסכו/לקחו לנו כמה שאלות מהאירוח.. חח אבל לא נורא :) איך שמחתי ממה שהיא אמרה על blackbird.. לא הייתי בהופעה אבל כשכולם התחילו לספר לי על זה פתאום בא לי חשק מטורף לשיר הזה ולמדתי לנגן אותו בגיטרה למרות שאני לא באמת מנגנת ובקיצור הוא מדהים והוא באמת שיר של פעם ב כל כך כמו שהיא אמרה.. איזה כיף שהיא גם חושבת ככה..

SheIIy

New member
דיי.. אני גם רוצה לדעת לנגן אותו..

פעם הייתי אצל חברה, ואחותה התחילה לפרוט על הגיטרה שיר ממש מוכר. זה היה blackbird והפתיחה הייתה יפהפיה. מאז אני לא ארגע עד שגם אני אדע.. (לא שאני עושה משהו בנידון
). והקטע עם החתולים שם.. הזוי לגמרי
. חשבתי שרונה תשתתק, אבל היא המשיכה לדבר כאילו כלום...

למעלה