ריאל מדריד נגד לאס פלמאס שידור חי ישיר לצפייה ישירה

• פותח הנושא Liront02
  • פורסם בתאריך
L

Liront02

Guest

לצפייה שידור המשחק לחצו כאן!

ריאל מדריד נגד לאס פלמאס לצפייה ישירה, ריאל מדריד נגד לאס פלמאס שידור חי, ריאל מדריד נגד לאס פלמאס שידור ישיר, ריאל מדריד נגד לאס פלמאס שידור חי ישיר לצפייה ישירה קראתי מאמר של המצחיק לינדי פוגל הבוקר. זה היה על איך היא ניסתה לגרום לייזרים לירות לעבר הקוטר שלה כדי להסיר את שערות הערווה המציקות האלה עם גרופון. מה זה עם כולם ולייזרים האם זה פשוט סטנדרטי להשתמש בלייזרים לכל דבר עכשיו? לעזאזל, סירסתי את הכלב שלי וגם בשביל זה הם השתמשו בלייזר! בדיוק קראתי עוד סיפור לייזר מעניין מאת רובין ווילדינג שם הם משתמשים בהם כדי להראות את כמות הקקי שנזרקה מהאסלה בזמן יוטיוב שהוא נשטף אני אפילו לא מגלח את זקן הפנים שלי, מה גורם לך לחשוב שאמסור את הביצים שלי למכשירי עינויים מימי הביניים כמו סכין הגילוח החשמלי? אני חותך את זקן הפנים שלי אבל זה בגלל שאני משלם לספר שלי כסף נוסף כדי להסתכל על הזבוב הזה. למה שלא אפלס את היער שצמח באדמתי הקסומה נרניה? זה מגרד כמו כלבה כשאני עושה זאת. כמו כן, האם אי פעם חטפת את הביצים שלך עם סכין גילוח לייב החרא הזה צורב וכשאתה מזיע מספיק כדי שאתה מכין מרק כדורים זה כמו למרוח בו מלח. זו לא הגזמה, זיעה היא בעיקר מלח. זה כמו משהו שתשלם כדי לראות ב"אולימפיאדת הכאב". מדברים על עבודה "חרא". שני המאמרים טובים והכותבים שלהם מצחיקים. בדוק אותם אם אתה רוצה לצחוק טוב. אשאיר את הקישורים אליהם בתחתית היצירה הזו. המאמר הזה לא עוסק בלייזרים שנקשרים לכריש ומשמשים כנשק לסירוס אוכלוסיית הגברים, הוא עוסק ביער שצומח באזורי התחתית שלך.​

למעלה