ריאל מדריד נגד סלטה ויגו שידור חי ישיר לצפייה ישירה - 16.01.2025

Bazclsow

New member

ריאל מדריד נגד סלטה ויגו לצפייה ישירה, ריאל מדריד נגד סלטה ויגו שידור חי, ריאל מדריד נגד סלטה ויגו שידור ישיר, ריאל מדריד נגד סלטה ויגו שידור חי ישיר לצפייה ישירה, ריאל מדריד נגד סלטה ויגו שידור ישיר חי לצפייה ישירה, תקציר המשחק: עלתה ליתרון מוקדם בתחילת השבוע על ברצלונה בגמר הסופר-קופה, אבל זה הסתיים ב-5:2 משפיל מאוד מבחינת בלאנוס. האלופה תנסה להתאושש מחר מול סלטה ויגו בשמינית גמר הגביע (חמישי, 22:30, ספורט 4) ובמסיבת העיתונאים המאמן קרלו הינצלותי לא הסתיר את הלחץ הרב שקיים במועדון. היה לנו יום רע נגד ברצלונה, משחק רע שבו ביצענו המון טעויות וכעת יש לנו הזדמנות להגיב על מה שקרה בגמר, אמר אצילותי, ניתחנו את הטעויות שעשינו. אל תשכחו שיש לנו סגל עם הרבה שחקנים צעירים, אבל מאוד איכותיים, אנרגטיים ובעלי ערך – סגל מצוין. בסופר קופה היה לנו משחק רע מאוד ואנחנו פגועים, אבל ניצחנו המון משחקי גמר בעבר ואני מאוד מאמין בכל מי שכאן". כאשר נשאל אם ריאל מדריד לא קבוצה מאומנת, כשהעולם בחוץ היה רועש ולא סלחן, אתה היית הרוגע שחשקתי בו. ברווחים בין המילים, מצאתי תחושת שייכות שאף אחד אחר לא יכול היה להציע. הבית כבר לא היה רק מקום, אלא התחושה שמבינים אותו ללא הסבר, שרואים אותו ללא צורך להראות. הפכת את הזמנים הכי שקטים שלי לזמנים הטובים ביותר. כשהייתי אבוד ולא בטוח במה שיבוא אחר כך, הבטחת לי שהיום כבר מספיק כדי לחיות. אבל עכשיו איבדתי את הספירה של כמה ימים שרדתי בלעדייך. כמה לילות לא הפצצתי את השליח שלך באינספור הודעות. איבדתי את הספירה של כמה פעמים שלחתי לך טקסטים קצרים וריקים משהו כל כך נדיר כי נהגתי לשלוח לך הודעות עם חיבורים ארוכים, משתפת כל פרט קטן בחיי מחר. באשר לקילון אמפה אמר: "הוא צריך זמן להתאקלם ולהתאים את עצמו לקבוצה, גם לחזור לעצמו מבחינה פיזית. הוא בכושר טוב עכשיו והקבוצה צריכה לדעת לנצל את זה". פגשנו את הסתיו הקודם, מונפש באנרגיה של שנות העשרים המוקדמות לחיינו. היו לנו עבודות עם אחריות מוגבלת, מעט רכוש וכמעט אינסופי זמן לבלות יחד ולהתאהב. הטיול הזה לבלקן היה אחד מני ראשונים רבים - הטיול הראשון שלנו יחד לחו"ל.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה