ריבאונד או לא?

noam9971

New member
ריבאונד או לא?

שלום לכולם (פעם ראשונה כותבת כאן, אשמח לשעות את הדעות שלכם)
שמי נועם, בת 25, לפני כחודש חברה הציעה לי לשדך לי מישהו והסכמתי להצעה.
לאחר כמה ימים קיבלתי ממנו הודעה התחלנו לדבר, להכיר אחד השני ומאז כל יום אנחנו מדברים בטלפון כל ערב, שיחות זורמות וארוכות כאלה וככה לומדים להכיר אחד את השני.

הדייט הראשון היה נחמד (לא מעבר) נפגשנו בבר הכימיה הייתה טובה, דיברנו (כמעט כמו שאנחנו מדברים בטלפון). אבל הרגשתי ממנו שלא הייתה קרבה. הדייט הסתיים ללא נשיקה (קצת מבאס אבל לא ייחסתי לזה חשיבות).
לאחר מכן המשכנו לדבר כרגיל.
אחרי כשבועיים שוב נפגשנו וגם במהלך הדייט הזה לא קרה כלום (פה זה כבר התחיל לעקצץ).

בשבוע האחרון דיברנו בטלפון וסוף סוף הבחור נפתח קצת יותר והתחיל לספר לי על כך שלפני 8 חודשים נפרד מקשר של 4 שנים, לא ממש שמח לדבר על כך אבל איכשהו ניסיתי להסביר לו שבסהכ זה מעניין אותי לשמוע על היחסים שהיו לו ולנסות להבין גם מה קרה (אחרי הכל לכולנו יש עבר).
סיפר לי שהיא נפרדה ממנו כי לא התאים לה אני במהלך השיחה דיברתי איתו בצורה הכי חברית שיש, ניסיתי לשאול אם עדיין חושב עליה? האם רוצה לחזור אליה? כמובן שענה בשלילה.

במפגש האחרון שהיה לנו ישבנו עם חברים משותפים ולאחר מכן ישבנו אצלי בדירה. במהלך כל המפגש שוב לא קרה כלום. חייבת לציין שפה כבר זה היה מוגזם לגמרי! את המפגש סיימנו שוב בחיבוק, אבל הותיר אותי עצבנית וכעוסה. מה קורה פה?

יום למחרת התקשר והחלטתי לפתוח את העניין, הסברתי לו שהשיחות טלפון שלנו שונות מאוד מהמפגשים, הסכים איתי.
אמר לי שזה באמת מוזר לו שהוא יוצא עם בחורה כמה מפגשים ולא יוצר מגע כלשהו או נשיקה, שאלתי מדוע נראה לו שזה כך אז אמר שכי הוא מרגיש שאני משדרת לו שאני לא בעניין, יכול להיות שאני איכשהו משדרת את זה אבל יכול להיות שזה כי אני רוצה שזה יבוא ממנו, ואולי כי אני מפחדת מדחייה.
הסביר לי שהוא הכי רצה שנתכרבל ונהיה ביחד אבל טען שלא שידרתי לו ככה, אמרתי לו שגם ממנו זה לא הכי בא ואמר כי בדר"כ זה לא ככה ועם בנות הוא מגיע מהר למיטה.

בנוסף אציין כי אנחנו לא גרים הכי קרוב אחד לשני ולכן יוצא לנו להיפגש פעם בשבוע.
אבל אני מחילה להרגיש משהו ומפחדת להמשיך הלאה כי אני לא רוצה להיכנס לכל הדבר הזה שנקרא ריבאונד.

בשורה התחתונה, אני חושבת שעדיין יש לו רגשות לאקסית (למרות שהוא טוען שזה תם ונגמר לחלוטין) אבל אנחנו בני אדם וזה הכי לגיטימי שירגיש ככה.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים על מה שקורה כאן, האם מישהו היה בסיטואציה הזאת בעבר.

תודה מראש

לא חושבת שמדובר בריבאונד

אני חושבת שפשוט קראתם אחד את השני בצורה לא נכונה- נראה שהעברת לו את התחושה שאת לא ממש בעניין ולכן הוא לא פעל והתקרב אלייך מבחינה אינטימית והוא היה נראה לך לא בעניין גם וגרם לך להיות חסרת ביטחון לגבי המפגשים איתו.
&nbsp
אני חושבת שזה היה לטובה שדיברתם על זה, ואולי אם כן יש בך מקום בלב שחושב שיש סיכוי למשהו טוב- תנסי לתת מעצמך ולסמוך עליו ועל הקשר ביניכם.

sharpcookie

New member
אין לדעת...

בכל מקרה, מדייט ראשון / שני ללא נשיקה לא הייתי נבהלת... לא לכולם זה מתאים כ"כ מהר.
בשלבים מתקדמים יותר זה באמת מתחיל להיות קצת חשוד. אולי יש משהו שמפריע לו, אולי הוא עדיין מרגיש משהו כלפי האקסית (או מישהי אחרת), אולי הוא נשאר חסר ביטחון כתוצאה מהפרידה, ואולי באמת לא קרא אותך נכון.

בגלל שכן יש ביניכם שיחות טובות וחיבור, לדעתי תיפגשי איתו עוד כמה פעמים כדי לראות לאן זה מתפתח. אם יש לך אומץ, אולי גם תקחי קצת יוזמה משלך ותבדקי איך הוא מגיב...

ELLA1992

New member
בעיניי זה תמוה מאוד ונדמה לי שעדיין יש לו רגשות לאקסית שלו

תפגשי איתו פעם נוספת והפעם תנסי לשדר שאת כן רוצה ותבחני אותו, אם הוא שוב יימנע ממגע זה כבר יהיה ברור מה התשובה.

שלום

גם את המגע בחברות צריך ליצור בגלל רגש. פתחו היטב את האהבה ביניכם, את הדיבור על דברים מעניינים ואישיים מהחיים, את הדאגה ואת עשיית הטוב זה לזה, והשתדלו ליצור את המגע בעיקר למטרה רגשית של ביטוי חיבה ואהבה. אולי אז החברות וגם המגע יתפתחו טוב יותר.
&nbsp

אני חושבת שמיותר להתעסק עם הרגשות שלו לאקסית

תאמיני או לא, יש לי רגשות לקס המיתולוגי שלי מלפני 20 שנה... אז מה, בגלל זה לא הכרתי אנשים אחרים? לא התאהבתי שוב? לא התחתנתי?
בעיני הרבה יותר חשובה הנכונות שלו לחפש קשר חדש למרות הרגשות לאקסית. כשיהיה לו קשר משמעותי כזה, הרגשות לאקסית יכהו ויהפכו למשהו נוסטלגי, כמו הרגשות שיש לתקופות כמו הגן, תנועת הנוער או התיכון.
אם את מעוניינת לקדם את הקשר תהיי יותר יוזמת, תראי יותר חום ותיראי אם הוא נענע לזה ומקדם גם מצידו.

כשמישהו מסיים קשר ובוחר בך כדי לנסות קשר חדש

לא מדובר בריבאונד, אם היה מדובר בריבאונד היה מזמבר אותך לאחר שני דייטים
אומר תודה שהחזרת לו את הבטחון העצמי עם המין השני וממשיך הלאה.
&nbsp
ושוב, כשבחור לאחר קשר בוחר בך כדי לנסות להתחיל קשר חדש השאלות
האם אתה עדיין אוהב או רוצה לחזור אליה מעצבנות ולא במקום. הבחור המשיך הלאה ומנסה באמת להתקדם איתך אז מה מקדם אותך לשאול שאלות לא נעימות ולא חבריות שכאלו בצורה הכי חברית שיש...?
&nbsp
אז את לא ריבאונד אבל גם לו וגם לך אין ממש מושג מה אתם עושים עם ההכרות שלכם כרגע.

למעלה