ריבאונד

pain is MY love

New member
לגמרי בעד!

לצאת לחיים חדשים אחרי הדיכאון של הפרידה.... גם אם זאת אשליה זה עדיין משכיח לכמה זמן את הדיכאון וזה מה שחשוב... אין כל כך דוגמאות אישיות... אבל אני בהחלט לא רואה בזה שום דבר רע

liontamer

New member
רק אם הודעת לפני לבחורה

שאתה במצב של ריבאונד כרגע כדי שמחר בבוקר כשתתעורר לידה ותבעט לה בטוסיק ותצעק לה שתשחה ללפלאנד, שתבין למה זה בא. וברצינות זה משו שצריכים להצהיר עליו, אחרת זה לא הוגן כלפי הצד השני לאון במצב של ריבאונד, לקחתי פולנייה...

white raven

New member
המממ

כן אבל לא להגזים בכמויות (אחרי 3 זו כבר סתם השתרמטות)

liontamer

New member
איך יכול להיות 3 ריבאונדים?

נראה לי שאיפשהו, פספסת את ההגדרה של ריבאונד לאון חסכים חסכים חסכים

white raven

New member
אני לא רואה ריבאונד בתור

המעשה עצמו אלא בתור המוד שבו נמצא הבנאדם אחרי קשר ארוך יש פעמים שפעם אחת לא נותנת את תחושת הפיצוי הנחוצה ולכן נשארים במוד ריבאונד אגב כמו שאמרתי אחרי יותר מ3 לדעתי זה כבר לא ריבאונד אלא השתרמטות

dod_basim

New member
ישר כוח!

לאון שלום! אמרתי לך שאני אבוא ואפילו הפעם מסכים עם דעתך על והצלח. וברכות על הפורום המוצלח. באסים

dod_basim

New member
By the way....

מה עם חברה שלך שון (קונרי) והקסטה שלה? מה עם התמונות?? מה עם הקוצ'יני? מה עם הביקור שלך באל-קווץ? כל באי הפורום מוזמנים לענות על השאלות וגם אתה!

אם רק היינו יודעים...

מי זאת שון.. איזה תמונות.. מה זה קוצ'יני.. איפה זה אל-קווץ.. אולי אולי היינו עונים לך.

liontamer

New member
בוא אני יעזור לך עם החסכים שלך

ראשית, אני חושב שמגיע פה לדוד באסים קבלת פנים קצת יותר חמה... היות ואחרי כל הדיבורים פה של כולם על הקטע של חבר מביא חבר, הזמנתי אותו והוא נענה. אז יואשי, וולקאם טו דה קלאב! שון זו איזו מלצרית, שהחליטה שהיא מספרת לנו סיפור חסר כל תועלת על איזו קסטה שהיא קיבלה חינם פעם כשהיא חזרה בטרמפים (מעצבנים) מטיול בצפון. התמונות אלו תמונות של אותו ערב בפאב, כששון הייתה מלצרית... וקוצ'יני, זה עוד חבר שייצטרף לפורום, עוד היום... לגבי אל קווץ - זה השם הערבי של ירושלים, כי בערך משם יואש, והבטחתי לו שנבוא לבקר... אז זהו לאון מה עם מסע קורקינטים ורולר'ס פורומי?

dod_basim

New member
.......

לגבי הסיפור של שון אני יכול לספר אותו אחרת....
ובאמת תודה על קבלת הפנים.... גם את הפורום הזה נכבוש! (לא שכבשנו בעבר איזה אחד, נו מילא) אל קווץ מחכה לך.... באסים שמזמין את לאון האיום לדו קרב של חיים ומוות עם קורקינטים

eshwarts

New member
רציתם קוצ'יני קיבלתם קוצ'יני

שלום לכולם ובפרט ליואשי דבר ראשון אני מנסה לנתח את סיפור הקסטה אז אני ישמח לשמוע מה אתה הבנת. דבר שני במרוץ קורקינטים אני בטוח לוקח מקום ראשון(מבנה אוירודינמי).

white raven

New member
שלום לך קופיפו :)

ברוך הבא בשורותינו אגב הבלמי אויר שמחוברים לך בצידי הראש יעזרו רק אם יש לך רוח גב...

eshwarts

New member
ולאון אני מתנצל על האיחור

לא קל להשתחרר ישנתי אח"כ 15 שעות

dod_basim

New member
קוצ'קוצ'!!

אתה כבר אזרח!!! חתיכת מניאק... כמה נשאר לנו לאון? 11 יום? כמו כן ברכות לבואך... באסים שחושב לעצמו למה לאון והקוצ'ינו לא באו לאל קוץ... זבלים!

liontamer

New member
לא מספיק שאתה כזה מושחת

בסוף אתה גם מאחר... המון המון מזל טוב ילד! ברוך הבא לפרדס.... לאון אה, קוץ' , אתה נוהג היום

למעלה