ריבאונד

Vaiolla

New member
ריבאונד

אני צריכה עזרה ידידיי פיתחתי קשר עם בחור אחד למטרת ריבאונד היה מוסכם בינינו שזה ריבאונד לאחר אותו ליל הריבאונד (חחח) הוא ביקש עוד לילה כזה, וכמובן נכנסתי לסרטים שאולי הוא רוצה מעבר לריבאונד או שהוא רוצה יזיזות. לבסוף קרה הגרוע מכל - התחלתי להתאהב בו. וגם אזרתי אומץ ושאלתי "יחסינו לאן". מסתבר שמצידו יחסינו למיטה ולא מחוצה לה. איי כואב לי:( מה עושים:( אה ודש לבעלים של צ'ילי שתפסיק לכרסם רגליים!

Vaiolla

New member
אבל ממש ממש

ממש ממש כואב לי וחוצמזה שווה לי להסכים ליזיזות? או לאבד אותו לגמרי? צ'ילי רדי!!!!

צ'ילי נרדמה../images/Emo122.gif

ברוך השם

../images/Emo6.gifפחחחחחחחחחחחחח

סליחה, הייתי חייבת! רגע..נושא רציני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעותי, תתחילי להשתלב פה בפורום, יש שרשור הכרות לכי תעני עליו! שכולם יכירו את הג'ינגי'ת.. קצת רקע לכולם- הבן אדם לא סגור על עצמו בגרוש. הגיע הזמן לשים לזה סוף. הכל יהיה בסדר

Vaiolla

New member
זה בעיה שאתה בבאר שבע

בעיה להכיר אנשים שמתאימים לרף הציפיות שלי במיוחד בבאר שבע שרוב האוכלוסייה נרדמת באוהל ומתעוררת על גמל ובטח ובטח כשאתה ג'ינג'י אבל באמת מה עושים? לוותר עליו?

pain is MY love

New member
דווקא בבאר שבע יש מספר חתיכים...

ניסית פעם להסתובב באיזור הרכבת?... שימי לב למאבטחים...
ועכשיו בקשר לריבאונד. אני הייתי הולכת על היזיזות.. אבל זאת אני. אני אוהבת להזיק לעצמי. אבל מבחינתי עדיף קשר כלשנו מאשר לא קשר בכלל.. היה לי בול קשר כזה במשך שנתיים להגיד לך שלא נפגעתי? אני אשקר. אבל היו לי רגעים מופלאים שאני אזכור לעד..

דנדוש20

New member
זה תלוי

כמה כוח רצון יש לך וכמה את מוכנה בסוף שיכאב לך הלב. אפשר להיכנס לקטע יזיזותי רק כאשר שני הצדדים מעוניינים באותו דבר- סקס בלי מחוייבות. כאשר אחד הצדדים מפתח רגש זה מתכון לאסון. 98 אחוז שהרגש שלך רק יגדל ויגדל וכך התסכול. במקומך הייתי עוצרת את זה עכשיו, שזה עדיין קטן. בהצלחה

Piren

New member
חחחח

גדולה
ובואנה... מספר הג'ינג'יות בפורום הזה שובר שיאים

למעלה