"ריבה ללא סוכר" העשויה עם רכז פרי, מה ההבדל

"ריבה ללא סוכר" העשויה עם רכז פרי, מה ההבדל

בינה לבין ריבה רגילה לגבי חולה סוכרת?
 

IrisPeleg

New member
ריבה

בריבה רגילה מוסיפים הרבה סוכר בנוסף לפרי.
בריבה ללא סוכר עם רכז פרי או פרי אמיתי, לא מוסיפים עוד סוכר.

יש לשים לב כי אם יש בזה פרי או רכז פרי, כמות הפחמימות לא מבוטלת והיא אינה ניתנת לצריכה חופשית.

בתאבון
 
אם כבר ריבה ללא סוכר, אז עם פירות וכמה שיותר.

לדוגמה: מעדן אפרסקים 100% פרי. ST. DALFOUR FRANCE
ללא תוספת סוכר באריזה של 284 גרם = oz 10
ב- 100 גרם ריבה יש 52 גרם פחמימות ופי-4 קלוריות. שאר הרכיבים זניחים.

יש את הריבה הזאת עם כל סוגי הפירות, כולל פירות יער.
היה לא מזמן מבצע במגה, 2 ב-20 ₪, ממש לא הרבה.
גם ללא מבצע צנצנת עולה 15 ₪. ב ת י א ב ו ן .
 
תודה. אז בעזרת מה מגיעים לסמיכות של ריבה?

רק בישול ממושך של הפרי? עד להתאדות הנוזלים?
 
למעלה