אני רוכש שזיפים מיובשים מגולענים מכניס למעבד מזון עד קבלת מרקם משחתי. נוח למריחה על לחם.וגם טעים מאד.גם חמוציות ללא סוכר מעולים בשיטה הזאת. לעיתים מוסיף מעט ג'נג'ר .
שלום
גאה ערץ פחמימות בפירות מיובשים: מ-70% ומעלה.
גם בפירות היבשים וגם בריבה, הסוכר הוא החומר המשמר.
הדבר היחיד שנכון, שלא מוסיפים עוד סוכר לפירות יבשים שנתחנו.
ברוב המקרים הפרות המיובשים הם ללא תוספת סוכר. אבל בתהליך היבוש נפח הפרי קטן אבל כמות הסוכר נשארת כמו בפרי טרי. כאשר אני רוכש חמוציות אני מבקש חמוציות ללא תוספת סוכר.