ריבוי ההטרדות המיניות ומה אפשר לעשות נגדן

מעמקים39

New member
שוב היתממות מכוערת

הרי הבנת היטב שהסיבה לדרישה לצנזר עירום נשי מפרסומת לרכב נועדה למנוע החפצת נשים ולא מאותם מניעים של החרדים שפשוט פוחדים שזה יגרום להם לקפוץ עליה ולאנוס אותה כי הם לא שולטים בעצמם.
אתה תמיד מציג את דאגתנו לאישה וסלידתנו מהחפצת גופה כמקבילה לדרישת החרדים להסתיר את הנשים הטמאות.
פעם אחר פעם מיתמם או אולי חמור מזה באמת לא מבין.
הציבור, בדיוק כמו ילדים, נתון להשפעה.
בני אדם ככלל נתונים להשפעות מכל כיוון וכל הזמן.
מן הראוי שאנשים שיש בידם הכוח להשפיע, יעשו זאת בחוכמה ולא יאפשרו החפצת נשים על רקע פרסומי כי זה הדבר המוסרי ביותר והנכון ביותר.

ga26

Member
מסכים עם כל מילה. עם תוספת קטנה

ילדים לא רואים רק סרטים מצויירים.
ילדים רואים סרטי קולנוע, פרסומות, סרטוני יו-טיוב, האח הגדול.....
ילדי מאוד מושפעים מהמדיה. יש דברים שלומדים בעיקר משם. היחסים בין המינים זה אחד מהדברים הללו.
&nbsp
כפי שכתבתי בפורום אחר פעם - זו אחת הסיבותמשיש כאלה שבגיל 14 לא מבינים איך כולם מסביבם כבר קיימו יחסי מין ורק הם לא (וברור לי כמבוגר שרוב בני ה 14 לא קיימו יחסים אבל מהתקשורת לפעמים מצטייר שכן) ובאותו אופן כשילד רואה אסקימו לימון הוא מבן שמי שלא מטריד נשים הוא חנון/ מוזר/ מושא ללעג.
אלה רק דוגמאות קטנות עד כמה התקשורת כן משפיעה לרעה בנושאי מיניות ויחסים בין המינים לדעתי.

Berethor

New member
האד הומינם שאתה עושה לי כל הזמן לא משנה את העובדה שמה שכתבתי

הוא נכון. הקרב חתולות זה נושא אחר, ולכן זה לא רלוונטי, ולטעון שאני מחכה לקרב חתולות זה עיוות של דבריי, לא אמרתי שאני מחכה לזה אלא שאני רוצה לראות כמה זמן הצהרות על האחווה יחזיקו מעמד בפועל. בניגוד עליך אני לא מוציא דברים מהקשרם ולא מעוות דברים, אלא פשוט מוצא דברים בעייתים בהודעות של אנשים עם אמונות קיצוניות, ואז אני מגיב לדברים האלו. צריך להיות עיוור כדי לא לראות כמה מה שהתומכים בצנזורה פמיניסטית רדיקלית מאמינים בו דומה למה שהתומכים בצנזורה דתית קיצונית מאמינים בו. אם את משווה בין גבר עם הפין בחוץ לבין אישה בבגד ים, זה רק עוד עדות לעד כמה ההשוואות שלכם קיצוניות ולא הגיוניות, וזה מאוד דומה לחרדים אשר מבחינתם אישה בבגד ים שווה ערך לאישה עירומה. אז זהו שיש גם לא מעט מקרים של גברים שהופכים יצירה מסוימת לפופולרית יותר בין היתר גם בעזרת הגוף שלהם, פשוט את לא מבחינה בזה, בכל פעם שאת רואה גבר בלי חולצה בסרט או בסידרה כלשהי, במיוחד אם זה גבר בעל גוף יפה, דעי לך שיכול מאוד להיות שגבר בלי חולצה כדי למשוך יותר צופות, וגם מספר צופים, אם הם נמשכים לגברים. מבחינות מסוימות גברים הולכים יותר חשופים מאשר נשים, משום שגברים יכולים ללכת טופלס בעוד שנשים לא יכולים, אם כי יש מדינות בעולם שנשים קבלו שוויון בנושא, והמשתתפות במצעד הגו טופלס, מנסות לקדם את זה בעוד מדינות, כלל ישראל וכן את יכולה לנחש שאני תומך בזה. אין לי מה ללמוד ממכם, יש לכם דעות מאוד שמרניות וקיצוניות, אבל אני לא היחיד בפורום הזה שלא מסכים איתכם, וכמובן שמחוץ לפורום הזה רוב האנשים לא מסכימים איתכם, וזאת גם הסיבה שהרעיוניות האלו לא יעברו במדינה דמוקרטית, הם יעברו רק במדינה דיקטטורית או/ו במדינה דתית. כן אני בדרך כלל מגן על חופש האישה לחשוף את גופה וללכת בבגדים סקסיים, ואני גם מאמין שעירום הוא לא תמיד מיני. יש פמיניסטיות רבות שמאמינות בחופש של האישה לחשוף את גופה, ככה שאת לא יכולה לטעון שזאת אידיאולוגיה לא פמיניסטית. אני באופן אישי לא תומך בהוללות מינית, אני מאמין שמין הראוי שאנשים היו בקשר מונוגמי ולא ישכבו עם כל אחד, אבל גם במקרה הזה אני לא דרשתי לכפות על אנשים בעזרת בחוק שלא לעשות את זה, מי שרוצה לעשות את זה עדיין יכול לעשות את זה, אפילו אם זה לא מוצא חן בעיניי, אני לא יכול לאסור על כל מה שלא מוצא חן בעיניי, וגם pov2 לא יכול לעשות את זה, אפילו שהוא רוצה בכך, ואפילו בתקופה שהוא היה מנהל בפורום פמיניזם, יש מרחק גדול בין לנהל פורום קטן בתפוז לבין לנהל מדינה.

"A hunky man (real or animated) goes shirtless, is completely nude or wears a revealing top that shows off his pectorals. Saves the crew a fortune in wardrobe (or ink) for Mr. Fanservice."

"This type of gratuitous semi-nudity is also called a Shirtless Jackman Scene, named after muscular Australian actor Hugh Jackman whose film contracts allegedly contain a clause that demands the presence of at least one shirtless scene, even when the plot does not require it. It's not proven, but the majority of the films he has appeared in are strong evidence. Legend has it that some people are not able to recognize him with his shirt on, and X-Men (2000) established him as the pioneer of the current generation of topless male actors."

"This trope is among the Always Male tropes because... well, you know. The closest female equivalent would usually be a Lingerie Scene or a Swimsuit Scene."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ShirtlessScene[/URL]

מעמקים39

New member
גילוי נאות- תגובתך מייגעת ורק רפרפתי עליה

לא השוויתי בגד ים לאיבר מין גברי שוב סילפת דבריי. נמנעתי מלכתוב חזה נשי כדי שלא תקפוץ עם האג׳נדה שלך בדבר החזה הנשי שמבחינתך אינו איבר מיני. אני מרגישה שאני מדברת עם אדם שלא ממש מבין בנשים וקשה מאוד ללמד אותך דברים בשלט רחוק בפרט כשאתה כמו ראש בקיר.
לא תתחמק מעניין קרב החתולות שפינטזת עליו, זה קפץ בראשך ולא בראש של מישהו אחר ותצטרך להתמודד עם המחשבות שקופצות לך ולנסות להבין למה דברים נמוכים שכאלה עוברים בראשך.
דבר חשוב שרציתי לציין הוא שאתה מקפיד לפמפם בפורום את המושג פמיניזם רדיקלי ולא פלא שגולשים כמו גילי נרתעים מפמיניזם. אתה יוצר כאן תחושה שאתה מוקף במטורפות שונאות גברים קיצוניות ונראה לי שמאוד קשה לך עם העובדה שזה לא כך ולכן מקפיד להשתמש במושג פעם אחר פעם.
אתה קובר לנו את הפמיניזם במודע וגורם לאנשים שנכנסים לכאן לחשוב שאנחנו מטורפות.
אני לא אתן לך להמשיך בדרך הזאת.
אתה תקבל מענה ולא תתיש אותי גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה בחיי.
אני אענה לך יום אחרי יום והחזק בינינו ישרוד. אתה לא תוציא לנו שם רע ולא תנהל כאן פרסומת סמויה נגד הפמיניזם.

Berethor

New member
זה שאני מקפיד לציין שמדובר בפמיניזם רדיקלי ולא בכל הפמיניזם

זה משהו שהוא לטובת הפמיניזם, משום שהרבה דברים בפמיניזם רדיקלי מוצאים שם רע לכל הפמיניזם, ואם יחשבו שלכל הפמיניזיות יש דעות כמו שלך ושל pov2 זה רק ירתיע עוד יותר נשים מהפמיניזם. מצטער לבשר לך אבל הרצון לצנזר כמעט כל דבר בשם הצניעות, כאשר כמעט כל דבר שהוא לא צנוע ומיני הוא "ההחפצה" זה מאפיין של הפמיניזם הרדיקלי, פמיניסטיות לא רדיקליות לא תומכות בדברים כל כך קיצוניים. אני לא גורם לאנשים לחשוב שאתם מטורפים, אלו הדעות הקיצוניות שלהם יחד עם הניסיון לגרור כל ויכוח אידיאולוגי לאשמות אישיות אלו הם הדברים שגורמים לאנשים לחשוב ככה. תשימי לב שאני לא המשתתף היחיד בפורום הזה שלא מסכים עם הדעות הקיצוניות שלהם, אבל אני גם לא קורא לכם להפסיק להגיד את הדברים המוזרים האלו, משום שלכל הפחות זה מביא ליותר אקשן בפורום, שעד לא מזמן היה "גוסס".

מעמקים39

New member
מי שמרתיע הוא אתה

אתה עוסק בפרסומות סמויות יום וליל. מנסה לשטוף לגולשים את המוח בדבר הקיצוניות שלי או של פוב,
משחיל בין לבין מילות סגידה למין הגברי תוך שרומס נשים ומחכה לקרב חתולות רחוב,
יורה בהבזקים כל כמה משפטים את המונח פמיניזם רדיקלי והכי חשוב מזכיר לכולנו שהפורום גוסס ואם לא גוסס אז גסס ואם לא גסס אז יגסוס בקרוב.
אני אמשיך לענות לך תוך שמציינת שהתחושה מאוד לא נעימה אבל כרגע אתפנה להעלאת נושאים חדשים, דבר שאתה אף פעם לא טורח לעשות.

GreenMamba

New member
הטיעון שלך לא מחזיק מים

ראשית, חופש הביטוי בדמוקרטיה היא זכות מקודשת, ויש לפגוע בה במקרי קיצון חמורים ביותר בהם יש סכנה ברורה ומיידית שבעקבות דברים שנאמרו מישהו יפגע. במקרה דנן- החפצה היא דבר מגעיל. היא יוצרת אווירה ואולי סוג של לגיטימציה לתרבות האונס. אבל אף אחד לא יכול לבוא ולהגיד- בגלל שראיתי פרסומת למשקפיים בה בר רפאלי רוקדת על עמוד יצאתי לאנוס. הקשר הוא יותר מעורפל (אם כי ברור)- ולכן אין לפגוע בחופש הביטוי במקרים הללו.
אם את מכיר את חיבורו הידוע של מרטין נימלר ("בגרמניה לקחו הנאצים תחילה את הקומוניסטים, אני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי קומוניסט וגו'")- הרי שכאן זה בדיוק אותו דבר. אסור, בשם שום אג'נדה שהיא לסתום פיות במשטר דמוקרטי.
&nbsp
בקשר לטיעון הנגד שלך למדרון החלקלק- זו דמגוגיה במיטבה. אם יכניסו פושעים לכלא לא יכניסו אליו גם אזרחים תמימים- כי הקו בין פושע לאזר הוא ברור- הרשעה בבית משפט.
אם יקימו ועדה לצנזורה פמיניסטית, הרי שבאותה מידה אפשר להקים ועדה לצנזורה ציונית, לצנזורה ימנית והנה- אתה בדיקטטורה פאשיסטית.
&nbsp
לסיום-
אתה יודע למה פירסומת כזו כבר לא תיראה יותר בעולם הפירסום? כי הפרסום השלילי שהיא תביא בעיקבותיה יכול לפרק חברות. וזו בדיוק הדרך בה צריך ללכת- לא בדרך שלאיסור וכפיה אלא בדרך של חינוך ומתן כלים. לא תוכל לאסור את הכל אבל כן תוכל לתת לאנשים כלים להתמודד עם הכל בדרך נכונה.

למעלה