האד הומינם שאתה עושה לי כל הזמן לא משנה את העובדה שמה שכתבתי
הוא נכון. הקרב חתולות זה נושא אחר, ולכן זה לא רלוונטי, ולטעון שאני מחכה לקרב חתולות זה עיוות של דבריי, לא אמרתי שאני מחכה לזה אלא שאני רוצה לראות כמה זמן הצהרות על האחווה יחזיקו מעמד בפועל. בניגוד עליך אני לא מוציא דברים מהקשרם ולא מעוות דברים, אלא פשוט מוצא דברים בעייתים בהודעות של אנשים עם אמונות קיצוניות, ואז אני מגיב לדברים האלו. צריך להיות עיוור כדי לא לראות כמה מה שהתומכים בצנזורה פמיניסטית רדיקלית מאמינים בו דומה למה שהתומכים בצנזורה דתית קיצונית מאמינים בו. אם את משווה בין גבר עם הפין בחוץ לבין אישה בבגד ים, זה רק עוד עדות לעד כמה ההשוואות שלכם קיצוניות ולא הגיוניות, וזה מאוד דומה לחרדים אשר מבחינתם אישה בבגד ים שווה ערך לאישה עירומה. אז זהו שיש גם לא מעט מקרים של גברים שהופכים יצירה מסוימת לפופולרית יותר בין היתר גם בעזרת הגוף שלהם, פשוט את לא מבחינה בזה, בכל פעם שאת רואה גבר בלי חולצה בסרט או בסידרה כלשהי, במיוחד אם זה גבר בעל גוף יפה, דעי לך שיכול מאוד להיות שגבר בלי חולצה כדי למשוך יותר צופות, וגם מספר צופים, אם הם נמשכים לגברים. מבחינות מסוימות גברים הולכים יותר חשופים מאשר נשים, משום שגברים יכולים ללכת טופלס בעוד שנשים לא יכולים, אם כי יש מדינות בעולם שנשים קבלו שוויון בנושא, והמשתתפות במצעד הגו טופלס, מנסות לקדם את זה בעוד מדינות, כלל ישראל וכן את יכולה לנחש שאני תומך בזה. אין לי מה ללמוד ממכם, יש לכם דעות מאוד שמרניות וקיצוניות, אבל אני לא היחיד בפורום הזה שלא מסכים איתכם, וכמובן שמחוץ לפורום הזה רוב האנשים לא מסכימים איתכם, וזאת גם הסיבה שהרעיוניות האלו לא יעברו במדינה דמוקרטית, הם יעברו רק במדינה דיקטטורית או/ו במדינה דתית. כן אני בדרך כלל מגן על חופש האישה לחשוף את גופה וללכת בבגדים סקסיים, ואני גם מאמין שעירום הוא לא תמיד מיני. יש פמיניסטיות רבות שמאמינות בחופש של האישה לחשוף את גופה, ככה שאת לא יכולה לטעון שזאת אידיאולוגיה לא פמיניסטית. אני באופן אישי לא תומך בהוללות מינית, אני מאמין שמין הראוי שאנשים היו בקשר מונוגמי ולא ישכבו עם כל אחד, אבל גם במקרה הזה אני לא דרשתי לכפות על אנשים בעזרת בחוק שלא לעשות את זה, מי שרוצה לעשות את זה עדיין יכול לעשות את זה, אפילו אם זה לא מוצא חן בעיניי, אני לא יכול לאסור על כל מה שלא מוצא חן בעיניי, וגם pov2 לא יכול לעשות את זה, אפילו שהוא רוצה בכך, ואפילו בתקופה שהוא היה מנהל בפורום פמיניזם, יש מרחק גדול בין לנהל פורום קטן בתפוז לבין לנהל מדינה.
"A hunky man (real or animated) goes shirtless, is completely nude or wears a revealing top that shows off his pectorals. Saves the crew a fortune in wardrobe (or ink) for Mr. Fanservice."
"This type of gratuitous semi-nudity is also called a Shirtless Jackman Scene, named after muscular Australian actor Hugh Jackman whose film contracts allegedly contain a clause that demands the presence of at least one shirtless scene, even when the plot does not require it. It's not proven, but the majority of the films he has appeared in are strong evidence. Legend has it that some people are not able to recognize him with his shirt on, and X-Men (2000) established him as the pioneer of the current generation of topless male actors."
"This trope is among the Always Male tropes because... well, you know. The closest female equivalent would usually be a Lingerie Scene or a Swimsuit Scene."
[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ShirtlessScene[/URL]