ריבוי מידע , יותר הקלה !

ריבוי מידע , יותר הקלה !

היי לכולכם ....גם לאלה שנמאס לשמוע ממני ....(כמו האיש מהנח``ל ..) ברצוני לכתוב עוד משהו קטן על צה``ל . לדעתי , ריבוי מידע בבתי הספר יכולים לעזור . אצלנו בביהס יש מד``ן נורא חמוד ויפה ( לפחות זה מה שהחברות שלי חושבות ואני עדיין לא מבינה מה ההתלהבות ...משהו לא בסדא איתי ...) בקיצור ... נורא נעים להסתכל עליו במסדרון בית ספרי( אלא אם כן אתן חושבות שהוא חמוד ויפה ..) ...הבעיה היא ששם הוא רק נמצא ! בתחילת השנה הוא היה נכנס כל חודש או חודשיים ודווקא חודשים לפני הגיוס שלי הוא בכלל לא מופיע ...באסה ! מה שרציתי לומר שאם בתכלס הצבא והבית ספר בארץ היו יכולים לתרום במידע משמעותי על הצבא ולא שאני אצטרך לטרוח מגשש בין מספר הטלפון לאתרי האינטרנט , והדוגמא הכי טובה לכך היא אני ! אם הם היו שם קודם כמו למשל בכיתה י``א ...אז מתי שהיה לי צו ראשון הייתי מודעת מה הולך שם ולא מתרוצצת עם מחשבות לשווא .... אני חושבת שריבוי שיעורים אלה יכולים גם לעלות לנוער ( ז``א אומרת לנו ..) את המוטבציה , הפיסת מידע הזה יכול לשנות את דעתם של אנשים שרואים את הצבא כדבר סתמי ולפתח את ידעותיהם ... צה``ל יקר ! קח זאת לתשומת ליבך ...בבקשה !

למעלה