ריבוי מישפיר,נא תגובתך הדחופה../images/Emo101.gif
שלום לך דר יקר. אני גרה בצרפת מרסיי עבר מילדותי שכלל הפסקת הריון עקב ריבוי גדול של מי שפיר וגילוי של חוסר מוביליות {תנועה} בעובר מין זכר והפסקת ההריון בשבוע 34. באוטופסיה נתגלה שלא היו עצמות בצד הקדמי של המוח, ועצמות מאוד חלשות, טוענים שזה כנטי, לא מצאו לזה שם. אחרי הלידה יצא מאוד מתוח עם ידיים קפוצות גם אני לא הרגשתי אותו זז ככ נדמה לי שהפסקתי להרגיש אותו זז ככ בחודש שישי. {אני חושבת שבא"ס בהריון הקודם העובר לא היה פעיל והרופא שלי לא היה ככ עירני}
בדיקת מי שפיר יצאה תקינה. היום אני בשבוע 21 ראינו מה שצריך לראות, והכל היה תקין. העובר זז הרים רגל על הראש הזיז ידיים את הראש ובקיצור היה פעיל, רק נתון אחד שהדאיג והוא ריבו קל של מי שפיר, הרופא אמר שזה רק ריבוי קל ולא ריבו גדול ואם נדייק 78 ממ. שלחו אותנו לsecond opinion רק מטעמי בטיחות כי הגנטיקאית אמרה שהם פשוט רוצים להיות בטוחים ושזה לא כל כך משמעותי אבל בכל זאת כשזה חוזר על עצמו אפילו שזה ריבוי קל כדאי להיות עם יד על הדופק, ואני יודעת שעד עוד 15 יום לדיעה הנוספת אני פשוט לא יתפקד, אין לי כח לעבור את אותו סנריום פעם נוספת. מה דעתך על כך. אני יודעת מה הם הגורמים לריבוי מי שפיר אבל רציתי לדעת
אם יכול להיות שהתאונה תחזור על עצמה {עובר נוכחי מין זכר} דווקא עכשו
אם זה בעיה של ושט {מערכת העיכול} האם ניתן לראות בבדיקת א"ס תודה על התיחסותך
שלום לך דר יקר. אני גרה בצרפת מרסיי עבר מילדותי שכלל הפסקת הריון עקב ריבוי גדול של מי שפיר וגילוי של חוסר מוביליות {תנועה} בעובר מין זכר והפסקת ההריון בשבוע 34. באוטופסיה נתגלה שלא היו עצמות בצד הקדמי של המוח, ועצמות מאוד חלשות, טוענים שזה כנטי, לא מצאו לזה שם. אחרי הלידה יצא מאוד מתוח עם ידיים קפוצות גם אני לא הרגשתי אותו זז ככ נדמה לי שהפסקתי להרגיש אותו זז ככ בחודש שישי. {אני חושבת שבא"ס בהריון הקודם העובר לא היה פעיל והרופא שלי לא היה ככ עירני}