ריבונו של עולם

benni (mac)

New member
ריבונו של עולם

לכל כותבי וכותבות , שותקי ושותקות הפורום , אלו ש"קצת" הכרתי... ואלו שלא...מחזקכם ומחזקכן כמה שאוכל הערב...
פעם כתבתי פה. באחת הפעמים כתבתי על בחור שכתב מילים...ונהרג.בארי חזק היה שמו...ז"ל. היום , ערב יום הזכרון , ניצן זעירא מ"נענע דיסק" וברי סחרוף ,נתנו את הסכמתם , לכל המעונינים והמעונינות , לשמוע את השיר -"ריבונו של עולם" שמוקדש ממני ,לזכרם ולזכרן , של כל אלו , שאינם ואינן , איתנו עוד... הורדת השיר ב-mp3 , ב"לינק" המצורף. ניצן , ברי , וערן שבלונדון - תודה. אני אוהב אותכם.
לאבא שלי לברוך עורי ואלי שנהרגו איתו... לאהוד...לאלי...לעודד...למאיר...לאיתן...לאילן...לאילן ג...ליגאל... ליואב...לאייל...לאמיר...
לזכרם ולזכרן של אלו שאינם ואינן איתנו עוד... בני

ושוב כדאי להזכיר ../images/Emo28.gif

את מה שכבר הוזכר בזמנו - ולו רק כדי להזכיר גם לכל האחרים כאן, מאז 1999 ועד 2002, שיש עוד מישהו, בצד, מאחור, שזוכר היום כל אחד ואחד, את שמו, את תמונתו שהובאה כאן, את סיפורו, ואת כל אלפי המילים הבלתי-אפשריות שנאמרו כאן על העצב הגדול. היום הזה, עזרא מרכין ראש עם כל אבא, וכל אמא, וכל אח או אחות, כמובן עם כל בן ובת שאיבדו אדם יקר אחד - ובעצם את כל העולם כולו. אבל דום הוא לא רק עמידה שחייבים בה היום. דום הוא גם שתיקה מתוך בחירה. ושתיקה היא לפעמים הרבה יותר מכל המילים גם יחד. איתכם - ע ז ר א

benni (mac)

New member
עזרא...עזרא...

נכון.שתיקה היא לפעמים הרבה יותר מכל המילים גם יחד. מן הסתם...לפני שאשתוק , רק לומך לך , ששמחתי ממש לראות אותך ... ותודה על מה שהוזכר אז ... ומה שהוזכר גם עכשיו. בני

גריני

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

מרכינה ראש - עם כולם - עבור כולם
- גם לאלה שכאילו "לא שייכים", או "גבוליים" (סליחה, לא מצאתי מינוח אחר) - ובכל זאת - הכאב הכללי מעורר גם את הזכרונות האישיים איתכם, גריני

sad

New member
כתבת את זה מקסים

אני כבר כמה דקות יושבת וחושבת על השייכות הזו ועל המשמעות שלה כי מצד אחד אני זוכרת שנים רבות שבהן אני מתלבטת וגם מתייסרת סביב שאלת ה"שייכת- לא שייכת" נכון שהוא היה חייל אבל לא מת מות גיבורים על פי מסורת ישראל, לא גיבור מלחמה, לא נפל על תפקידו, בקושי בעת שירותו וגם זה בבית, בחופשה, סביב היותי אחות, לא אם, לא יתומה, רק אחות והיום אני שייכת ולא רק ליום הזה (גם) שייכת למי שאיבד, למי שכאב,שיכת לשייכים לגבוליים למאבדים שייכת יחד עם כולכם

עוד פעם

אתה נשמע היטב.. ן.. אנא הגבר עוצמת אותותיך ואותו דבר אליך בחזרה.

למעלה