ריבועיישן [בגלל שמיכל לא פה... אני אשים את הלוח. כל הזכויות שמוכות ל- VooSa ]
P perrinat New member 10/6/03 #1 ריבועיישן../images/Emo103.gif [בגלל שמיכל לא פה... אני אשים את הלוח. כל הזכויות שמוכות ל- VooSa ]
S Shakira paradise New member 10/6/03 #2 ../images/Emo41.gif 3 ../images/Emo41.gif ../images/Emo105.gif
H Hurakano New member 11/6/03 #4 3 !!!! 3 !!!! זהווווו בבזבבבבזבזזבבזבזבבזזבזבב סוףףף סוףףףף אני אזכה !!!!! טחההההההה חהההההההההההההההה
3 !!!! 3 !!!! זהווווו בבזבבבבזבזזבבזבזבבזזבזבב סוףףף סוףףףף אני אזכה !!!!! טחההההההה חהההההההההההההההה
V VooSa New member 11/6/03 #5 ../images/Emo26.gif*| היום בערב אני אפרסם את התשובה אז מי שעוד לא הצביע זה הזמן!!!
M michalas New member 12/6/03 #6 אממ...ואי...../images/Emo86.gif אין לי מושג אבל אני אכתוב 2 כי כולם קיפחו אותו מה אתם חושבים אין לו לב אין לו רגשות הוא לא נעלב שאף אחד לא מתייחס אליו הוא לא בן אדם
אממ...ואי...../images/Emo86.gif אין לי מושג אבל אני אכתוב 2 כי כולם קיפחו אותו מה אתם חושבים אין לו לב אין לו רגשות הוא לא נעלב שאף אחד לא מתייחס אליו הוא לא בן אדם
P perrinat New member 12/6/03 #8 ../images/Emo103.gifוהפתרון...../images/Emo103.gif אכן... זה היה ריבוע 3...
H Hurakano New member 13/6/03 #9 חהההההההה !!!! חהההההההההה !!!!!! חחחחח.... סססססא*ק סוף סוך זכיתיייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!