ריבועי קוקוס ודובדבנים

ריבועי קוקוס ודובדבנים

בסיס 150 ג` חמאה נמסה 1/2 כוס סוכר חום 1.5 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה מלית 3 כוסות קוקוס שפופרת חלב מרוכז ממותק 2 ביצים טרופות 200 גר` דובדבנים משומרים - פרוסים ציפוי 200 גר` שוקולד 50 גר` + 1 כף חמאה רכה לחמם תנור לחום בינוני, 180 מעלות. לשמן במעט חמאה תבנית פיירקס מרובעת. לערבב היטב חמאה וסוכר בקערה. להוסיף את הקמח ואת אבקת האפיה.להדק את התערובת לתבנית האפיה. לאפות כ- 15 דקות או עד שמזהיב. לערבב קוקוס,חלב וביצים. להכניס פנימה את הדובדבנים הפרוסים ולשפוך את התערובת מעל הבצק. לאפות כ- 20 דקות או עד שמזהיב. לקרר. להכין את הציפוי. להמיס חמאה על אש נמוכה. להוסיף את השוקולד תוך ערבוב מתמיד. לשפוך מעל הקוקוס ולהכניס מיד למקרר. לחתוך לריבועים. --------- לפסח להחליף את הקמח בשקדים טחונים או קמח מצה ביחס 1:1
 
../images/Emo140.gifהיי ליאור נשמע נפלא

רק שאלה אחת לא היה ברור לי עם החמאה צריכה להיות רכה ?
 
למעלה