יכול להיות שכבר הציעו זאת כאן בעבר במסגרת רעיונות לחיסכון בזמן, לי נפל האסימון רק השבוע ומשתפת לטובת הכלל.
אתמול והיום התקיימה בגרות החורף באנגלית ואצלנו זה אומר שאני מביאה כדורי שוקולד לעידוד התלמידים והצוות. בד"כ, בלילה שלפני, אני עומדת ומכדררת במשך זמן רב (200+כדורים) עד שלקראת הסוף אינני מסוגלת להריח שוקולד...
בראשון בלילה ממש לא היה לי כוח למבצע שיארך שעות והחלטתי לנסות לשטח את העיסה בתבניות מלבניות, לפזר סוכריות צבעוניות מעל, לסמן חיתוכיות ולהכניס למקרר. הרעיון לכך היה קשור לזיכרון של עוגת יום ההולדת של משהו ממשפחת המלוכה הבריטית שהיתה מבוססת על עיסת כדורי שוקולד.
למחרת, בבית הספר שלפתי קוביות, הנחתי בעטרות נייר וחלקתי לתלמידות והצוות.
חייבת לציין שנרשמה התלהבות עצומה, כולל הצעה לחתוך בפעם הבא לצורות (חמסה, לב).
אני מרגישה שנולדתי מחדש, חסכתי לעצמי שעתיים פעמיים בשנה.
אז מי שצריכה/רוצה להכין כדורי שוקולד בעשירית מהזמן-מומלץ.
אתמול והיום התקיימה בגרות החורף באנגלית ואצלנו זה אומר שאני מביאה כדורי שוקולד לעידוד התלמידים והצוות. בד"כ, בלילה שלפני, אני עומדת ומכדררת במשך זמן רב (200+כדורים) עד שלקראת הסוף אינני מסוגלת להריח שוקולד...
בראשון בלילה ממש לא היה לי כוח למבצע שיארך שעות והחלטתי לנסות לשטח את העיסה בתבניות מלבניות, לפזר סוכריות צבעוניות מעל, לסמן חיתוכיות ולהכניס למקרר. הרעיון לכך היה קשור לזיכרון של עוגת יום ההולדת של משהו ממשפחת המלוכה הבריטית שהיתה מבוססת על עיסת כדורי שוקולד.
למחרת, בבית הספר שלפתי קוביות, הנחתי בעטרות נייר וחלקתי לתלמידות והצוות.
חייבת לציין שנרשמה התלהבות עצומה, כולל הצעה לחתוך בפעם הבא לצורות (חמסה, לב).
אני מרגישה שנולדתי מחדש, חסכתי לעצמי שעתיים פעמיים בשנה.
אז מי שצריכה/רוצה להכין כדורי שוקולד בעשירית מהזמן-מומלץ.