ריבוע מהתחת... זהו איזה תחת הוא לא של שאקי...
S Shakira paradise New member 1/7/03 #2 ../images/Emo26.gif +-+-+-4+-+-+-../images/Emo36.gif_../images/Emo105.gif
B buzaglo New member 1/7/03 #5 נ"ש מזל טוב דנה../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif חחח אתם לא יודעים מאיפה נפלתי עליכם אז כן אני מזל טוב דנוש
נ"ש מזל טוב דנה../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif חחח אתם לא יודעים מאיפה נפלתי עליכם אז כן אני מזל טוב דנוש
P perrinat New member 1/7/03 #6 ../images/Emo20.gif../images/Emo24.gifמזל טוב דנה../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif י ו מ ו ל ד ת ש מ ח
../images/Emo20.gif../images/Emo24.gifמזל טוב דנה../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif י ו מ ו ל ד ת ש מ ח
S Shakira paradise New member 1/7/03 #9 ../images/Emo2.gif דניתעעע כנסייי מידד../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif ~ ~ ~ ~ ~ ~ מזללללל טוףףףףף דניתתתתתתתתת שיהיה לךךך מלאאא מלא כיף והצלחה בחיים שתמשיכי להיות כזאת ילדהה משיגינעעעעעעעעע עד 136 | אהההההה ויומולדת שמייח
../images/Emo2.gif דניתעעע כנסייי מידד../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif ~ ~ ~ ~ ~ ~ מזללללל טוףףףףף דניתתתתתתתתת שיהיה לךךך מלאאא מלא כיף והצלחה בחיים שתמשיכי להיות כזאת ילדהה משיגינעעעעעעעעע עד 136 | אהההההה ויומולדת שמייח
S Shakira paradise New member 1/7/03 #10 ../images/Emo10.gif מאמאל'הההההההה.... ../images/Emo105.gif לדנית מהפורום יש יומודלת נכון כי הברכה הייתה מוקדת לההה !! * חושדת שלא לדנית הזאת יש * תסבירו לי בקשע
../images/Emo10.gif מאמאל'הההההההה.... ../images/Emo105.gif לדנית מהפורום יש יומודלת נכון כי הברכה הייתה מוקדת לההה !! * חושדת שלא לדנית הזאת יש * תסבירו לי בקשע
P perrinat New member 1/7/03 #13 ../images/Emo6.gif...לא, זו דנה קרלוצה../images/Emo103.gif מנהלת פורום טלנובלות..... [לא נורא ]
E EOTA New member 1/7/03 #14 חחחחהההה ובוזי כנס... ../images/Emo88.gif ראית.. לקחה לך את כל הכוכבים.. אני גם לוקחת לך.. אבל אתה מרשה לי גם לי היא לוקחת פטישים... יאלה ניקח לה את הקוביות
חחחחהההה ובוזי כנס... ../images/Emo88.gif ראית.. לקחה לך את כל הכוכבים.. אני גם לוקחת לך.. אבל אתה מרשה לי גם לי היא לוקחת פטישים... יאלה ניקח לה את הקוביות
N NuFiFiT New member 1/7/03 #11 ~~~~>../images/Emo41.gif4../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif מקווה שזה נכון.....
P perrinat New member 2/7/03 #20 והתשובה...../images/Emo103.gif : : : : : : : : : : תחת מס' 4 שייך ל- נטליה אוריירו..... [ותודה לניר על התמונה ]
והתשובה...../images/Emo103.gif : : : : : : : : : : תחת מס' 4 שייך ל- נטליה אוריירו..... [ותודה לניר על התמונה ]