ריבוע מורכב חדש

88hentai88

New member
ריבוע מורכב חדש

יעלה ביום א', אז מי שחליטה ומשתתפת בפרוייקט מוזמנת לסיים את 4 הריבועים עד יום זה כדי להתחיל חדש... אני מקווה שזה לא יהיה מסובך מדי, אני רואה שדיי הרבה התקשו, ואפילו נטשו אותנו, חלק בכלל לא התחילו... אשמח אם מי שמשתתפת תציין כאן את שמה כדי שנדע כמה בערך אנחנו בתוך זה... תודה מראש ביי משרון

iris3111

New member
היי שרון מיצטערת הייתי חולה ולא

הצלחתי להחזיק מסרגה ביד. אני עדיין חלשה מאוד ומקווה להשלים את החסר ביום שבת. הרי אני ביקשתי לא......

שרוני, מחר מתחילה לסרוג את הריבועים

אולי כבר ענית אבל בכל זאת אם אפשר: א. 4 ריבועים זהים לא מחוברים. ב. הצבעים וסדר הצבעים בריבועים צריכים להיות זהים ג. יש משמעות לסדר הצבעים? (כהה בהיר? או איך שמתחשק?) בקיצור אני בפנים

88hentai88

New member
הריבוע אותו ריבוע

כמובן, והצבעים לבחירתכן... אין שום משמעות לצבעים שאני בחרתי, זה היה אקראי.

רוהאנדה

New member
אני מצטרפת אבל יש לי שאלה

מה עושים עם הריבועים בסוף? כמה כאלה יהיו? פשוט בשלבי כיסוי מיטה ריבועים ואם כבר יהיו הרבה כאלה אני אקח אותם בחשבון לכיסוי...

פרפרית 4

New member
גמני מצטרפת מחר, כבר בחרתי צבעים

מסיימת סוף סוף שני שאלים בשבילי ואז לעבודת הריבועים.

10הילה10

New member
אני עם צוואר תפוס ח-ז-ק ולא יכולתי

לנסוע לקנות היום צמר. מקווה שמחר. אם לא אנסה עם השאריות רק בשביל הלמידה...

כואב? אוף כואב לי מלחשוב שכואב לך

מה את עושה כדי לשחרר את השריר התפוס? מקווה שיסתדר או כבר הסתדר.

10הילה10

New member
תודה על ההזדהות הבוקר אני מרגישה

הרבה יותר טוב כל הלילה הייתי עם כרית החימום למיקרו וזה ממש עזר וכראייה אני אוטוטו יוצאת לקנות צמר... יום נעים

שרון... רגע....

אני כמו ייקית... הדפסתי את כל ההוראות. התחלתי לסרוג ת'ריבוע... ההוראות לא סימטריות... זה בכוונה או עשיתי לא נכון ? משהו לא מתאים שם...

iris3111

New member
נכון יונה הריבוע לא סימטרי בכוונה

זה יוצר טקסטורה מקסימה. ומי אמר שהכל סימטרי ומרובע?

יונהל'ה, מצרפת צילום של שרון

לריבוע הראשון. תבדקי מולו אם הריבוע שסרגת מתאים

../images/Emo124.gifולטובת כל מי שהחליטה להצטרף

ברגע האחרו, אני מצרפת בשנית את הקובץ של סדנת ריבועים בהמשכים.

מצרפת גם תשובות לשאלות

ששרון נתנה בשרשור הקודם: הסברים נוספים של שרון לשאלות שנשאלו בשרשור הראשון: שורה 2 יש 11 עמודים סך הכל, 4 בסגול ו 7 בכחול שורה 3:אם הבנתי יש קבוצה שעשויה סה''כ מ5 עמ?.ואחכ,בסגול הקבוצה רק מ 3 ? שאלה: איך אפשר לחבר חוטים במסרגה אחתו בלי שיראו את החיבורים של הצבעים? תשובה: מחברים בלולאה שמושכים מתוך הלולאה האחרונה בצבע הקודם, סורגים עין אחת עם החוט הכפול בצבע הבא וממשיכים עם החוט החדש, אחר כך מחביאים את הזנב לתוך הסריגה בצבע זהה כדי שלא יראו וגוזרים את השאר.

למעלה