ריבים ומריבות

מיטללל

New member
ריבים ומריבות

לפני מחצית השעה, בעודי מפטפטת עם חברה, התחלתי לשמוע צרחות מבחוץ. שני שכנים שלי, זוג נשוי, רבו. צעקות. קללות. בטירוף. זה דיי עשה לי כאב ראש
בינתיים הכל נרגע ואני מקווה שהם בסדר. איך אתם במריבות? אתם מהצורחים או השקטים? זה משנה אם זה ליד אנשים או לבד?

pain is MY love

New member
אני תמיד צורחת

לא משנה מי ומה ואיפה אני חייבת שישמעו את הקול שלי. מלכת הדרמות
אני חיה בשביל זה!

נועם m

New member
שקטה.

כשאני מתרגזת על מישהו אני משתדלת לנצור את זה כי אני לא אוהבת דרמות. אבל לפעמים נפלטת לי בשקט איזו הערה נבזית שלא הצלחתי לנצור, ואז הבעיה שבמקום לשפוך כבר את הכל, אני אומרת רק את זה והולכת מהמקום רותחת...
אבל... לפעמים, כשבאמת מגיעים מים עד נפש אני מסוגלת לפתוח את הפה... זה קורה אחת ל-. אני יכולה לספור על יד אחת את מספר הפעמים שהתפרצתי בנשים האחרונות, אבל כשזה קורה אנשים כל כך בשוק, שזה עושה יופי את העבודה

אמממ

קודם כל- אני לא יכולה לצרוח כי אני נהיית צרודה אחרי צעקה אחת וחבל, יש לי קול יפה! אני לא אוהבת לצעוק או להכנס לריבים... לפעמים זה נדרש כי זה יוצא ככה. אבל לרוב פשוט אני אומרת מה שיש לי או מתרחקת. ואני לא אריב ליד אנשים, זה לא יפה!

ס22ית

New member
שולם שולם לעולם ../images/Emo3.gif

לא רבתי עם בן זוג מעולם ליד אנשים..זה לא העסק של אף אחד ולא רוצה לגרום לו להרגיש לא נוח ליד אחרים. אני צועקת רק כשממש ממש ממש עצבנית וגם אז לא בהיסטריה. וברגע שקולטת שמרימה את הקול ולא מתאים משתדלת מהר מאוד להוריד את הטון מה שכן? אם הצד השני צועק עליי אני ממש נעלבת ויכולה לבכות רק מעצם הצעקה.

comet9

New member
אני מפוצל בקטע

בעבודה אצלנו, אין ויכוח. יש דיון. והחוק הוא אף פעם לא לרדת לפסים אישיים. תמיד לדבר לעניין והכי חשוב הוא להגיד דברים "שבלב" כשהיו לי חברות והיו ריבים, הייתי תמיד שותק ואוסף מידע. ואז מוציא הכל החוצה. אבל לא מרים את הקול יותר מידי.

comet9

New member
אני אולי אידיוט

אבל לדובב אותך זה כמו לקחת סוכריה מילד קטן

Zoharrr

New member
אתה באמת אידיוט

ומעולם לא היית איתי במצב של ריב אמיתי וכואב.

עתודאית

New member
גם אני

הקטע שכשאני סתם מדברת או מתוכחת (על רעיון לא בקטע של ריב) אני לא תמיד מרימה את הקול בלי לשים לב הריבים שלי עם בני זוג הם בד"כ יותר בקטע של עלבון לא של ריב.. אז אני לא צועקת... מצד שני בד"כ לבנים כ"כ רע שבחורה בוכה בגללם שהם מוכנים להפוך את העולם (זה נכון גם להיפך כמובן, אם גבר יבכה בגללי... אבל הם בד"כ מתפדחים לבכות..)

L y c a n

New member
זה תלוי

אני משתדל בעיקר להקשיב.. זה מעצבן לפעמים, נראה כאילו אני אדיש אבל אם זה מריבה של סוף, אני שופך את הכל:)

למעלה