ריבית פריים + 2 אחוז בריבית משתנה

toyotaaa

New member
ריבית פריים + 2 אחוז בריבית משתנה

יש לי משכנתא בבנק אדנים ורציתי להוסיף עליה משכנתא נוספת. הסכום שרציתי להוסיף הוא סכום של 50000 ש"ח ל-5 שנים. בנק הפועלים הציע לי ריבית פריים + 2 אחוז בריבית משתנה כאילו זו הלוואה רגילה. בנק אדנים אמר שהוא לא יוסיף עוד סכום למשכנתא הקייימת. האם בנק אחר יסכים לתת לי הלוואה על סכום כזה עבור משכנתא? או שעלי לקחת אותה כהלוואה רגילה? כמו כן - האם הריבית שבנק הפועלים מציע הוא ריבית טובה? אשמח לשמוע מה דעתכם

לא נכון...

אני לא מכיר ריבית שמורכבת גם מריבית פריים וגם מריבית משתנה. אתה אולי מתכוון שקיבלת פריים + 2% שברגע שהפריים יישתנה כך גם ייקרה לריבית שלך (אוכל לומר לך שזו ריבית גבוהה מאוד). בכדי לקחת בבנק אחר אתה צריך את הסכמתו של בנק אדנים שבד"כ הבנקים לא אוהבים תהליכים אלה ועושים בעיות בעניין הפארי פסו למרות שלפי הוראת המפקח על הבנקים הם חייבים לתת לך את הפארי פסו תוך 7 ימי עסקים. אני הייתי ממליץ לך לבדוק אם כדאי לך למחזר את המשכנתא שלך במידה וזה כדאי ובתוך זה לכלול את ה-50000 ש"ח או כתוספת למשכנתא או כהלוואה לכל מטרה (הכסף יופקד לחשבונך האישי) ואז הכל יהיה בבנק אחד מסודר וללא בלאגנים וטירטורים מבנק לבנק. בכל זאת ועוד שוב כדאי להתייעץ עם המומחים מכיוון שרק הם יוכלו לבדוק את העיסקה לעומק האם הכל כדאי. www.ribit.co.il

hadarh

New member
למה לא לקבל הצעה מפועלים משכנתאות

מה שיש לך זו ריבית הלוואה ולא משכנתא.. תבדוק האם אפשר לקבל תוספת משכנתא על המשכנתא הקיימת.. בד"כ זה יותר זול מהלוואות בבנק מסחרי.

שירלון

New member
נראה לי שיש לך בעיית אחוזי מימון..

אם הבנק הממשכן לא מוכן להוסיף לך תוספת משכנתא אז או שיש לך אחוז מימון גבוה במש' הקיימת או ששווי הנכס נמוך מהקריטריונים של הבנק. אם פועלים מציג את ההלוואה שהוא מאשר כהלוואה ולא כמשכנתא, אז כנראה שאף בנק לא ייתן לך מש' נוספת ובטח לא עם פרי פסו. אולי אם תעביר את המשכנתא הקיימת לבנק אחר+תוספת של 50אש"ח אבל אז אולי ידרשו ממך EMI ואז כדאי לשקול טוב טוב, כי עדיף לקחת פריים+2 ולא EMI..

hadarh

New member
הבנק לא יתן הצעה כ"כ דפוקה

אם יש לו חצי סיכוי בבנק אחר, יש פה מעבר לזה.. 99% שזו לא הצעה של משכנתא אלא הלוואה ללא קשר למשכנתאות ולא מעמדה של משכנתאות. מעבר לכך, חסרים פרטים ומכאן אי אפשר לדעת..

למעלה