ריבית רציפה

gbchzgo

New member
ריבית רציפה

האם בבחינות הרשות בסטטיסטיקה ומימון אמורים לדעת לחשב ריבית רציפה.כי בקורס לא למדתי את זה.

gbchzgo

New member
אני לומד דרך אריק אשד

אני לומד בצורה עצמית דרך הקלטות D.V.D. של אריק אשד ואתר האינטרנט שלו.עברתי דרך זה 2 מבחנים כלכלה וחשבונאות.ועכשיו אני מקווה להצליח גם בשני המבחנים הבאים.אבל נחזור לנושא שבו התחלנו,מה עם ריבית רציפה?

noam4u

New member
חייבים לדעת ריבית רציפה בשביל המבחן

אני מאוד מופתע שאין את זה בחומר... זה דבר בסיסי וחשוב מאוד. באתר שלנו יש הרבה תרגילים בנושא, אם אתה מעוניין עדיין לתרגל. בהצלחה

gbchzgo

New member
לנועם

איזה אתר זה, והאם התרגולים שם כרוכים בתשלום?(כי כעת מצבי הכלכלי על הפרצוף...)ואיפה אני יכול להשיג דף נוסחאות למבחן הרשות בסטטיסטיקה ומימון? כמו כן רציתי לדעת האם במבחן יש שאלות על מדדי פירסון וספירמן? דווקא למדתי את זה אבל בכל השיחזורי בחינות שראיתי לא ראיתי שאלה על זה.דרך אגב תודה על הפורום הנפלא ועל התשובות שאתה עונה מיד.

noam4u

New member
תשובות

שלום האתר שלנו הוא www.rashut.com וזהו האתר המוביל והגדול בתחום ההכנה לבחינות. יש בו תרגולים רבים, מבחנים והמון חומר. באתר גם אפשר להזמין דף נוסחאות מושקע ונרחב הכולל את כל החומר בצורה ברורה ומובנת. האתר הוא בעלות סמלית. ניתן ליצור קשר בנושא עם רונן או מירב בטלפון 03-9444567

למעלה