ריבת חלב הוואנה

havivit1

New member
ריבת חלב הוואנה

שלום לכולם! לפני הכול, ברצוני לספר שהייתי שבועיים בבואנוס איירס במסגרת העבודה, ופשוט התאהבתי. התאהבתי בעיר היפה, באנשים, באופנה ובאוכל! (גם הגברים לא רעים...
...) בכל אופן - אני אשמח לחזור לארגנטינה ולעשות טיול קצת יותר רציני. היינו רק בבואנוס איירס ובאיגאסו. ועכשיו לשאלתי: מישהו יודע אם ניתן להשיג ריבת חלב של הוואנה בארץ? תודה, אביבית

marcenav

New member
היי !!

טוב ! בכפר סבא קיימת חנות שכולה כל טוב במוצרים של ארגנטינה ששמה las delicias יתכן שתמצאי מה שאתה צריכה.

yuval701

New member
אין בארץ ריבת חלב האוונה היא יקרה

אין בארץ ריבת חלב האוונה היא יקרה ,אבל ריבת חלב מחברה אחרת בתור חובב מושבע של ריבת חלב היא טובה לא פחות מריבת חבל האוונה

למה דוקא ריבת חלב הוואנה? הא?

ממרח שוקולד של השחר העולה כבר לא מספיק טוב? וברצינות, ככל הידוע לי אין את זה בארץ אבל יש ריבת חלב ממקורות שונים, בדרך כלל די טובה

havivit1

New member
תגלה איך...

תודה לכולם על התגובות. לדעתי הוואנה טעימה בצורה יוצאת דופן - אבל גם אחרות זה טעים... אבל באמת הכי טוב להכין לבד! גרי, בבקשה תגלה איך אתה עושה את זה....

גרי רשף

New member
ראשת יש להשיג חלב של גואנקו..

..סתאאאאם- להלן קישור למתכון שכתבתי כאן בעבר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1457&msgid=70019173&FlagSybase=1 אם תחפשי מתכונים נוספים תמצאי פחות או יותר את מה שאני כתבתי: בחלק יכתבו לך לסנן לאחר הרתיחה ולהחזיר, בחלק יהיה קצת יותר או קצת פחות סוכר וכו'. שווה לנסות, זה לא מסובך ורק מצריך סבלנות + חלב + סוכר (ואולי קצת תמצית וניל וסודה לשתיה אם ממש מתעקשים).

yuval701

New member
מה ההבדל בין ריבת חלב תוצרת ישראל ת

מה ההבדל בין ריבת חלב תוצרת ישראל לתוצרת ארגנטינה. בארץ מיוצר ע"י אבקת חלב ואו ע"י שמנת, להבדיל בארגנטינה מיוצר ע"י חלב הרוסים טוענים שהם המציאו את הריבת חלב, חה חה הה.

גרי רשף

New member
תמיד כדאי לעיין ברשימת הרכיבים

ללא קשר לתרבות ארגנטינה- תמיד כדאי לעיין ברשימת הרכיבים של מוצרי המזון אותם אנחנו קונים, מכיוון שבהרבה מקרים דוחפים לשם תחליפים זולים וסתם דברים לא בריאים.

yuval701

New member
סליחה בשביל ריבת חלב זה חלק מהתרבות

סליחה ,בשבילי ריבת חלב זה חלק מהתרבות הארגנטינאית. כמו בשר טוב ואו כדור רגל

למעלה