ריבת לימונים ....וזה ענק

Master Stav

New member
ריבת לימונים ....וזה ענק ../images/Emo13.gif

היום היתה אצלי סדנה להכנת ריבות ....הגיעו 5 אנשים ..3 גברים ו2 נשים ישבנו יחד טעמנו כמה ריבות שהכנתי ואחר כך התחלנו להכין ריבה קצת שונה מעולם לא אכלתי ריבת לימונים למען האמת לא שמעתי שעושים אפילו ריבה מלימונים יש בזה משהו מוזר ...והיום נוכח כמות מסחרית של לימונים שיש לי והסדנא שצריכה לצאת מעניינת החלטתי להכין ...

Master Stav

New member
יש אפילו רשומה ומתכון בבלוג שלי

אני פשוט אוהב חצילים

akavishon

New member
אני בדיוק מתכנן להכין

למון קארד בסוף השבוע. זה לא בדיוק ריבה, אלא יותר ממרח, שמבוסס על מיץ לימון, בייצים וחמאה וזה מעדן אמיתי (שלא מחזיק הרבה זמן ביצור ביתי, בגלל הביצים) בדיוק השבוע פתחנו צינצנת אחרונה של ריבת תות משנה שעברה ועוד צנצנת של ריבת תאנים ווניל. אם הלמון קארד יצא טוב, אני אעלה את המתכון לבלוג.

Master Stav

New member
מאד מעניין לי יהיה לקרוא ../images/Emo13.gif

תעשה סימן מתי אתה מעלה את זה

rubber duck

New member
אמנם לא חבר טוב של ריבות

מצד שני המראה נראה טוב והטעםן נשמע מעניין אולי אנסה פעם
שרון

einatgross1

New member
יש לנו עץ לימונים עמוס

רעיון טוב. אנסה ואגיע לדווח....רק במידה וזה יצליח. תודה רבה על השיתוף ובהצלחה בסדנה,

Master Stav

New member
יש לי עוד כמה מתכונים

ליקר לימון סירופ לימון סוכריות לימון רוטב לימון קרחוניות לימון תרצה ...אשמח לחלוק .... והסדנאות זה משהו חדש הראשונה הייתה הצלחה גדולה וכבר נרשמו לעוד 2
תודה

einatgross1

New member
קרחוניות לימון

נשמע שימושי אשמח לקבל מתכון גם לקרחוניות. תודה רבה על נדיבות הלב והטרחה,

Master Stav

New member
מצחיק כמה שזה קל

סוחטים לימוןנים לכלי משתמשים במשפך צר ומכניסים את הצינורית שלו לתוך שקית קרחוניות וממלאים .... קוה עם לימון וקרח תהייה הרבה יורת טעימה .... כל שכן מאכלים או דברים אחרים שדורשים לימון

ריבת לימונים נשמע שוס

האמת? חשבתי להכין גם, אבל האשה משתדלת לא לאכול סוכר ועם ממתיקים אחרים (סילאן, מייפל, אגבה) זה די קשה להכין את זה. אז זה ישאר בגדר פנטזיה

Master Stav

New member
אתה יכול להשתמש בסטיוויה

תעשה על זה גוגל ותמצא את הכתבה בYNET שווה

למעלה