מרכיבים
חצי קילו מישמש טרי ללא הגרעינים
רבע כוס סוכר
אופן ההכנה
רוחצים את המישמשים ומייצרים שיכבת מישמש וסוכר בקערת נירוסטה גדולה ומניחים ללילה אחד.
לאחר מכן יוצקים את התערובת לתוך סיר סולתם.
מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה עד שהמישמשים מתרככים והופכים לשקופים והמיץ מתעבה.
בוחשים מידי פעם כדי למנוע הידבקות המישמשים לתחתית הסיר.
מצננים את הריבה בסיר ולאחר מכן מוזגים לצנצנת זכוכית.
בתאבון
חצי קילו מישמש טרי ללא הגרעינים
רבע כוס סוכר
אופן ההכנה
רוחצים את המישמשים ומייצרים שיכבת מישמש וסוכר בקערת נירוסטה גדולה ומניחים ללילה אחד.
לאחר מכן יוצקים את התערובת לתוך סיר סולתם.
מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה עד שהמישמשים מתרככים והופכים לשקופים והמיץ מתעבה.
בוחשים מידי פעם כדי למנוע הידבקות המישמשים לתחתית הסיר.
מצננים את הריבה בסיר ולאחר מכן מוזגים לצנצנת זכוכית.
בתאבון
נערך לאחרונה ב: