ריבת תפוז סיני - עזרה... דחוף

תמר 174

New member
ריבת תפוז סיני - עזרה... דחוף

היי אני בדיוק בתהליך הכנת הריבה. לקחתי את המתכון מאיזשהו אתר והתחלתי להכין. האם צריך להשאיר את הסיר עם המכסה בכל מהלך בישול הריבה? תודה
 

רובנס

New member
בתקווה שלא מאוחר ואם כן אז לפעם הבאה

ריבת תפוז סיני או אחר קג' פרי 800 גר' סוכר מים ההכנה דוקרים את התפוזונים בקיסם שינים דקירות עדינות שמים בסיר עם מים מביאים לרתיחה שומרים 200 מ'ל מהמים את השאר שופכים שמים בסיר נקי תפוזונים מים סוכר ועוד 400 מ'ל מים מביאים לרתיחה תוך ערבוב ומבשלים 20 דקות תוך ערבוב מכבים את האש מעבירים לצנצנות שעברו עיקור בעוד הריבה חמה פוקקים את המכסה והופכים ליצירת וקום
 
למעלה