ריב בטלפון...

Blue Potion

New member
ריב בטלפון...

לכולנו קורה לריב בטלפון. זה לא היום שלי, לא היום שלו, דברים יוצאים מהקשרם...

הכי חשוב שבסוף היום מדברים, משלימים, ואוהבים.

אבל, הזוגיות שלנו רחוקה. הוא גר בצד חד של הארץ, ואני בצד השני. נפגשים רק בסופי שבוע. נמאס לי מהמצב הזה, אולי בגלל זה יוצא לנו לריב הרבה בתקופה האחרונה, הגעגוע משתלט. כי בסוף היום, כשמשלימים, בא לך להתכרבל בחיבוק גדול, להסתכל בעיניים, ולדעת שהשלמנו והכל בסדר.

להשלים בטלפון... זה בכלל לא אותו דבר.
כי אי אפשר לדעת בוודאות אם יש עוד כעס או אם הכל בסדר. זה שובר אותי.
אני יודעת שהעניינים יפתרו כשנפגש.
אבל עד אז... אני כבר שבוע מסתובבת עם מועקה בלב

לא פשוט ומתסכל ביותר

אולי יש דרך להיפגש יותר, אולי לנסות לראות אם אפשר לעבור לגור ביחד (במידה וזה מתאים לכם מבחינת המקום שבו אתם נמצאים בהקשר של הזוגיות).
&nbsp
ואם אי אפשר- פשוט מדברים על זה בסקייפ כשרואים אחד את השני ושולחים חיבוק מרחוק - לא תמיד יש אפשרות להיפגש ואז אין ברירה אלא שחיבוק יגיע דרך הסקייפ/הטלפון
.

הכי קשה בעולם

מאחלת לכם שתוכלו להשלים את הפער הזה בהקדם ובאמת למצוא דרך אחרת,
כי זה ממש קשה ולא מתאים לכל אחד/אחת..
זה מאוד קשה, אם תעברו את השלב הזה..אז עברתם מבחן מאוד מאוד קשה בחיי הזוגיות. הכי קשה זה לבד כשזה מרגיש ביחד.. <3

הלוואי שיסתדר לכם, והיי... סופ״ש בפתח!

sweetdreams

New member
היי, זו את, עם הגבולות והאסימפטוטות

לפי דעתי בנוסף לגעגוע מה שחסרה לכם זו אינטימיות, וייתכן שאת מקשרת (כמו הרבה אחרים, אגב) בין אינטימיות לבין קרבה ומגע פיזיים.
אבל אתם יכולים ללמוד לייצר אינטימיות גם מרחוק. למשל, לי ולבן זוגי יש מנהג שטיפחנו שכל יום בערב אנחנו מספרים אחד לשני סיפור - לא משהו גדול עם התחלה, אמצע וסוף, אלא אנקדוטה קטנה ושלא חייבת להיות סופר מתוכחמת, מצחיקה או מעניינת, אלא לרוב אילו הרגעים הקטנים והמפגרים שקרו לנו במהלך היום. זוהי הרוטינה הקטנה והפרטית שלנו, שמחממת את הלב, עושה נעים ומייצרת קרבה לבן הזוג, גם כאשר לא נמצאים קרוב פיזית.
את יכולה להתחיל ולספר לו למשל על פונקציה ממש מגניבה שחקרת היום, או על איך למדת להשתמש סופסוף בכלל לופיטל.
ואני חושבת שזה גם יפתור לך את הבעיה שלך - אני חושבת שאם אחרי ריב בטלפון הייתם משלימים והוא היה מספר לך סיפור כתמול שלשום, זה היה משכנע אותך ונותן לך את הביטחון שאכן השלמתם והכל בסדר.

לפעמים אנחנו מתרגמים תסכול וגעגועים לכעס...

יש לך המון אהבה אליו וגעגועים והמון תסכול מזה שאת לא רואה אותו ואלה מתרגמים את עצמם למועקה, כעס ועצבים.
זו גם הכוונה כשאומרים ששינאה ואהבה הם מאד קרובים בקצה ההפוך שלהם.
זו הסיבה שבגללה הרבה פעמים אחרי פרידה קל לנו להתמודד כשאנחנו "שונאים" את הצד השני - כל האנרגיה
הרגשית שיש לנו להוציא לא יכולה לצאת בחיבוק, סקס וחום אז היא יוצאת בצד השני ואז אנחנו פתאום "שונאים" אותו.
&nbsp
עוד שיחת טלפון ועוד שיחת טלפון ואתם עדיין לא מרגישים שהרגשות שלכם באו על סיפוקן - ואז זה יוצא לכם עקום.
אין פתרון קסם, צריך להתחיל מהמקום המודע ולראות איך מתנהלים נכון יותר. עם הזמן תגיעו לאיזון כלשהו.

גם דרך טלפון אפשר להרגיש הלך רוח..

הרי אתם זוג, אתם מכירים אחד את השניה.. קל מאד להבחין בין חמימות לאדישות קרירה או פורמלית. אם אחרי הריב דיברתם, חייכתם, שלחתם לבבות, אמרתם שאתם אוהבים.. אני בטוחה שאין סיבה לדאגה :)

A לוןA

New member
יש לזה פיתרון פשוט-

לא רבים בטלפון, או בכל מדיה אחרת שהיא לא פנים מול פנים.
ולמה?
ממש מזמן שמתי לב שכשאתה רב עם מישהו במדיה וירטואלית, אתה נורא מרוכז בכמה אתה, והרבה יותר קשה לך לראות כמה הוא. וזה מעבר לאי ההבנות המובנות בכל אינטראקציה טעונה שהיא לא פנים מול פנים.
&nbsp
חוצמזה, למדתי שאם אתה דוחה קצת ריב, כשאתה כבר מגיע אליו- או שהוא כבר לא ריב, אלא דיון (כי אתה יותר רגוע ורציונלי) או שאתה כבר לא ממש מבין על מה היה לריב שם.

למעלה