ריב בין הורים

• פותח הנושא bwp
  • פורסם בתאריך

bwp

Member
ריב בין הורים

שלום רב, אני בן 23 והורי רבים מדי פעם. לא נכנס לפרטים כי תכלס מה זה משנה. אבל יש החלפת קללות למשל.זה קורה אחת לכמה חודשים בד"כ,כל חודשיים שלושה.זה מאודמציק לי כמה ימים. אני כל הזמן אומר לעצמי שזה לא קשור אלי,זה מריבה ביניהם , וכמו שחבר שלי רב עם בת זוגתו ולי לא אכפת אז למה כאן כן אכפת לי על המריבה? אבל עדיין זה מאוד מציק לי,אפילו שיש שיפור מה אפשר לעשות

אכפת לך כי אילו הוריך ואתה דואג למצבם הזוגי

גם אם אתה כבר מבוגר. אם אתה גר איתם אז זה עוד יותר קשה. הורים הם המודל שלנו לזוגיות ותקשורת וכאשר המודל אינו טוב כל כך זה משפיע לרעה. אם אתה גר עם הוריך ויש לך אפשרות לגור במקום אחר אז מומלץ , כאשר החוויה היא יומיומית זה קשה יותר מאשר כשאתה מתארח מפעם לפעם. ברגע של שקט תשתף את אחד ההורים ברגשות שלך בקשר לריבים שלהם ואם השיחה מאד טובה ואתה מרגיש שאפשר תנסה להציע להם ללכת ליעוץ כדי שיהיה להם קל יותר. לרוב לא מומלץ שילדים יתערבו בזוגיות של הוריהם אבל אם זה מגיע מהקושי שלך וזה נאמר בצורה מעודנת אז זה מתאים.

bwp

Member
זה די נפתר אבל

כל הימים האחרונים זה הטריד אותי. אתמול דיברתי עם אבא והוא דיבר עם אמא והחיים די חזרו לקדמותם. יחד עם זאת גיליתי שכשאני ואחי נעזוב את הבית(הוא מבוגר ממני) הם מתכננים להפרד

זה מסביר את הריבים שלהם. חבל שכך קורה אבל

אולי אין להם לאחר שתעזבו שום דבר משותף ואולי זה גם התרוץ שלהם. בכל מקרה זה לא פשוט בשבילך ודאי. מקווה שמה שלא יקרה יהיה לבסוף לטובה ותוכל לקבל ולהכיל.

למעלה