ריגול תעשייתי..

Cobe Anan

New member
ריגול תעשייתי..

שאלה שגנבתי מפורום אחר, עם שיפוץ קל: מה הדבר הכי נועז שעשיתם? *בתחום הרומנטי *בתחום האישי *בתחום הסכנה והאדרנלין *בתחום המיני- אופציונלי *ובכלל?

Cobe Anan

New member
תשובותיי...

*בתחום הרומנטי: איך שנישקתי את דקלה בפעם הראשונה; *בתחום האישי: המעבר הספונטני לאילת; *בתחום הסכנה והאדרנלין: לא חסר.. עברתי את ה100 קמ"ש על שביל עפר, עשיתי סקי-מים על הבטן, סקי-שלג על הגב (וגם על מגלשיים- ועליתי בטעות למסלול מקצועי..), רולר`ס בירידה מזכרון יעקב, טיפוס על הארבל באישון לילה עם ציוד מסע על הגב, רכבתי על אופניים בשבילי עיזים, קפצתי מהצוק ביהודיה; *בתחום המיני- אני שומר לעצמי את זכות השתיקה... *ובכלל? נראה לי שאחד שכל יום חייב לנסות משהו חדש על הקצה, פשוט לא יכול להצביע על משהו ספציפי..

pain is MY love

New member
אני אנסה לענות...

אני תופשת מעצמי בן אדם נועז אבל בת'כלס אני די פחדנית חחחח * בתחום הרומנטי- אני לא יודעת אם זה נועז אבל אפשר להגיד שדרוש הרבה אומץ כדי לספר למישהו שאני מאוהבת בו אחרי שנתיים של קשר לא מחייב בייחוד יומיים לפני שהוא עוזב את הארץ... *בתחום האישי- אני לא יודעת מה להגיד... אני נמצאת במסגרת צבאית נורא חונקת אני לא חושבת שיש לי הרבה מקום לנועזות בחיים כרגע. *בתחום הסכנה- כלום! פשוט כלום! אני הבן אדם הכי פחדן בעולם. יש לי פוביה מגבהים ובחילות מכל דבר שקשור לסיבובים ומהירות. אפילו ללונה פארק אני לא יכולה ללכת אז סכנה ואדרנלין?! *בתחום המיני- יש כמה אופציות... רובן לא נשמעות טוב אם מספרים אותן אז אני חושבת שאני אשמור את זה לעצמי ותמשיכו לחשוב שאני בלונדינית תמימה

Zoharrr

New member
:)

בתחום הרומנטי:שהתנשקתי עם רם בתחום האישי:שהצלחתי לפרוץ את כל המחסומים עם אמא ולספר לה הכל ועכשיו אנחנו חברות ממש טובות. בתחום הסכנה והאדרנלין:סנפלינג,והעגילים באוזניים.זה ממכר,התחושה של הפחד מהכאב שלפני,האנדרנלין ואז הכאב של שניה ואז זה עובר... בתחום המיני:אופציונלי:התמזמזתי עם מישהו קשות על ספסל ליד תחנת רכבת בעיר שבה כולם מכירים אותי.(היה אמצע הלילה!!!) ובכלל:אני חושבת שאחד הדברים הכי נועזים שעשיתי,כמה שזה ישמע ילדותי להרבה אנשים פה,זה הפעם הראשונה שלי. דיי פחדתי מכל הקטע ומבחינתי זה היה לשבור כל מוסכמה וכל גבול ולעמוד מול כל השדים שלי בנוגע לגוף שלי,והתמודדתי עם זה כ"כ טוב.

Cobe Anan

New member
מיטללל... נתפסת על חם!

עשית פה תיקונים- תודה- אבל לא ענית על השאלה?! איזו מין דוגמה אישית זאת???

נועם m

New member
תשובה

בתחום הרומנטי: טוב, נו, להציע למישהו לצאת איתי.. דרש הרבה כוחות נפש...
it's all I've got... בתחום האישי: עברתי בכיתה י' לבית ספר אחר, כי שנאתי את הבית ספר שהייתי בו 3 שנים, אבל בחדש היה עוד יותר רע- אז אחרי שנה חזרתי לביצפר הישן... לא בטוחה אם אפשר להגדיר את זה "נועז" אבל אמרו לי ש"היו לי ביצים" לעשות את זה
הסנה והאדרנלין: אני פחדנית מוות. דברים כאלה לא עושים לי את זה בכלל. המקסימום היה לונה פארק תל אביב
בתחום המיני: לצערי, עדיין כלום...

liontamer

New member
יעקב יעקב יעקב

שאלה לעניין אחיקו הכי נועז ברומנטי? לא חושב שקיים כזה דבר, למרות שכשהייתה מישהי אז השקעתי חבל על הזמן בתחום האישי? פתיחות שלא תיאמן עם אנשים מסויימים, וזה שחזרתי לרכב על אופנועים אחרי התאונה סכנה ואדרנלין? פה דווקא יש הרבה.... אבל הכי הכי אני חושב שהיה הבאנג'י, והכי אחרון היה הקורס רסקיו שהיה התעללות לא קטנה... בתחום המיני? יש דברים שהשתיקה יפה להם, אני רק רוצה להודות לצה"ל על הסדן הנוח שהוא התקין ב6ב' גל המהולל לאון הסופר קומפטישן בדרך

למעלה