ריגושים בשירותים?

ריגושים בשירותים?

טוב אני מקווה שזה לא קינקי מידי בשביל הפורום הזה בכל אופן, חשבתי על זה ו... הקטע הזה שאנשים (גם אני, מודה) הולכים להשתין נגיד אבל לא סוגרים את הדלת, what´s up with that anyway?! הרי זו מיאית שניה לסגור דלת! אפילו לא חייבים לנעול! האם מדובר בריגוש? האם הסיכוי המסויים הזה שיעבור בן משפחה או כל אדם אחר שמסתובב לו בביתך, ויראה אותך ברגע האינטימי ביותר הזה, תורם להנאת(?) השלכת הצואה בשירותים? לדעתי זה חולני מצד שני גם אנחנו מצד שלישי זה תומך בכל הגישות של פרויד וכל "ההם" לגבי אבאמא just a thought

IC4

New member
אני אישית מוצא את זה חולני

לראות דבר שכזה כ"חולני" תיאור מוגזם ומוקצן לטעמי זה סך הכל להשתין להששששתייין ממתי להשתין הפך להוית כזה דבר הדוק? אני רוצה להבין איפה ומי אחראי על זה ובאיזה שלב מהתקופה שבה חיו במערות וכל אחד השתין איפה שרק בא לו כל עוד זה לא הפריע לאחרים, לתקופה שבה הוחלט שלהשתין מותר רק לתוך אסלה בחדר מרובע וסגור ומוגדר הגענו למצב כזה עגום? זה FUCKING פעוהל טבעית של הגוף (WHICH HAPPENED TO HAPPEN ON MY COUCH לצופי סיינפלד
) אני חושב שאני אשמח לחיות בעולם שבו אנשים מרגישים חופשיים וקליליים לגבי דברים כאלה עולם שבו עם מישהו משתין בשירותים עם דלת פתוחה, לא שמים לב לזה בכלל כי אין שום צורך בהבחנה הזאת אני נכנס הביתה, הבן שלי משתין , אני שואל אותו מה שלומך בינתיים איך היה היום אה כן , הוא משתין בין היתר , אבל בינתיים נהנה לדבר איתי
--- לא מוצא ממש אינטימיות בשתן אם תשאלו אותי

IC4

New member
enlighten me

אם היה לך כוח היית מסבירה מה דעתך על איך שאת רואה את זה ואיך שאני לדעתך רואה את זה יש הבדל בין איבר מין לאיבר השתנה שבמקרה גם שניהם אותו איבר אבל ההודעה שלך לא נגעה במין כלל וכלל היא נגעה אך ורק באקט של להשתין אני רואה את זה שונה כי אני אייסי ולא (רק לפחות) בגלל שאני גבר
(מי אמר הכללות?) --- עם כבר הפרדה בין גבר לאישה ועם כבר סיינפלד the male body is utilitarian its for getting around the female body is a work of art --- אגב אנחנו שנינו הולכים כל אחד בעולם שלו את רק מדברת על האינטימיות ונגררת ברעיון של עצמך לעד כמה זה מבחיל ואני מנסה להזיז אותך הצידה מהמסילה שלך ולשאול אותך , לא נראה לך שעכשיו העולם יותר יפה כשאין לך כיוון
? הכוונה היא ש לא נראה לך יותר כיף לחיות בעולם שבו כזה דבר אינו נחשב לביג דיל? לא הכל חייב להיות קשור באינטימיות ואיברי מין...

bwp

Member
בקשר להשתנה ואיברי מין

אז בוא נתחיל בזה שלשמוע מישהו משתין מגעיל אותי, וזה לפי דעתי ממש ישראלי וחסר תרבות להשאיר דלת פתוחה כשמשתנים, לא יודע למה. אבל מצד שני למשל אין לי כזה בעיה אם אנשים יזדיינו לידי עירומים, כי זה שני אקטים שונים, מין זה דבר טהור יפה(לא תמיד, כן?) אבל השתנה זה פשוט להוציא שפכים של חרא ודברים אחרים מזיקים שהיו לך בגוף.

srullli

New member
טוב , לא יודעת מה איתכם

אבל אני בקושי מכירה אנשים שעושים את זה, ואם יש מישהו שכן עושה , זאת סתם עצלנות של להוריד ידית ולהרים חזרה, ובטח שלא של איזה ריגוש מוזר שמישהו בדיוק יעבור באותו הרגע, ובמיוחד אם זה בן-משפחה, כאילו אוקיי.... זה מה שעושה את זה למישהו ...??!.. באמת קצת חולני ..... מה שכן , ואני בטוחה שזה מידע לא נחוץ כאן לאף אחד, אבל כשהייתי קטנה הייתי פוחדת לסגור לגמרי את הדלת של השרותים, והייתי משאירה תמיד חריץ קטן פתוח, במיוחד אחריי שראיתי ממש לפניי משהו מפחיד בטלויזיה, מחשש שברגע שאני אסגור, אני אהייה מבודדת לגמריי , תמיד היה לי סיוט שיקרו דברים רעים בחדר שרותים ואני לא אוכל לפתוח את הדלת (היא פתאום תינעל), וגם היה את הפחד מהרעש של הורדת המים.... הוא היה מבהיל לטעמי, תמיד חשבתי שיצא בפתאומיות איזה יצור מפחיד עם המים המתערבלים בתוך השירותים...אז הייתי תמיד מורידה את המים ורצה מהר החוצה.... טוב נו, אז הייתי מופרעת ופחדנית ופרנואידית
כמו שאמרתי ...... דיי מיותר לספר את זה .... אבל זה פשוט נורא הזכיר לי את התופעה המשעשעת הזאת.... ביי, יום טוב לכולם ובוקר טוב ! ! ! !

IC4

New member
הצילו את השרלולה !

[סתם היה פעם בקומונה הרבה סטיקרים של "הצילו את השלום" אז גזרו אותם בצורה כזאת שכשהדביקו אותם זה מה שיצא] שרול, גם אני כשהייתי קטן תמיד רציתי שהדלת תהיה קצת פתוחה כדי שאני אראה אור כדי שאני אשמע חלש את הטלויזיה ואדע שאבא שלי ליד כשמתבגרים כל מה שאיכפת לך זה שהטלויזיה והאור לא יפריעו לך
בקשר להורדת מים, פלאש זה אחד מהקולות היותר מייצגים של התרבות שלנו. וקול של שתן אני אישית מוצא ממש מבדר. אולי זה בגלל אוסטין פאוורס, אבל אני חושב שזה משעשע מאד

rshilkrot

New member
זה תלוי בבן-אדם עצמו בלבד!

אם מישהו לא מתבייש בגוף שלו, על כל אבריו - שישאיר את הדלת פתוחה. גם אם יעברו אנשים. למי אכפת בכלל? רק לזקנות פולניות. "ראית את השוורצע חייע הזה? אני אמרתי לאוריתי שלא תעיז להתחתן איתו!" (במבטא פולני כבד) אם מישהו מרגיש שהגוף שלו לא נועד לתצוגה פומבית שיסגור את הדלת. רק לשם הסקר: אני מתשין עם דלת פתוחה (בבית/בדירה/בבסיס) פשוט כי זה לוקח איזה 30 שניות. בדירה אני אפילו מטיל צואה עם דלת פתוחה, ולפעמים נכנסים אנשים באמצע (לדירה לא לשירותים)

srullli

New member
אוי אגב

בקשר לחתונה הגעתי למסקנה שזה כאב ראש, ופרוצדורה שלמה כל הטקס הזה . ובטח מי שעומד להתחתן רוצה שכל הסיפור הזה רק יעבור כבר, וכל הטקס הזה יהיה מאחוריו... מי צריך את זה ? (פשוט נזכרתי בעקבות הדוגמא הפולנית
)

srullli

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo32.gif

במחשבה לאחור, חתונה בשרשור של שירותים ומעלליו זה קשר שלא הולך כ"כ ביחד.....

IC4

New member
לא לא אני מתכוון:

"בקשר לחיים הגעתי למסקנה שזה כאב ראש, ופרוצדורה שלמה כל הקטע הזה . ובטח מי שחי רוצה שכל הסיפור הזה רק יעבור כבר, וכל הקטע הזה יהיה מאחוריו... מי צריך את זה ?" טוב זה די עלוב אבל מגוחך

IC4

New member
אני לרוב מתחשב בשרולואידיות

ואיני משאיר את הדלת פתוחה בזמן הצואה רק אם אני לבד או בלילה (שזה המקביל של לבד, אולי בגלל זה אני חי בלילה ולא ביום כשיש משפחה שתעצבנני) אז אני אוהב להיות בשירותים בזמן שהמחשב דלוק ואני שומע מוזיקה עצה לכל מי שיכול להשתמש בה - תתקלחו עם מוזיקה ברקע... כמו כל דבר אחר, זה יותר כיף שיש מוזיקה!

Chot

New member
לא יודעת, אני חיה בבית של נקבות

וכבר קרה לי כמה פעמים שצחצחתי שיניים בזמן שאחותי השתינה. זה לא מגעיל בכלל, (אני לא חושבת ששמתי לב בכלל).

נירש

New member
רק שניה...

רציתי להגיד לכולכם, ובמיוחד ל IC, שעד שלא ראיתם גבר בן 60 משתין כשהדלת פתוחה, ואז - למרבה הזוועה - מסתובב אליכם (ואני לא צוחק), לא ראיתם כלום. אז נא לא לקפוץ בהצהרות כמו "אני אשמח לחיות בעולם כזה"...

IC4

New member
האמת שכן ראיתי

חוץ מהקטע של להסתובב קורה , לא כזאת טראומה

למעלה