ריהוט זה גם פה?

ריהוט זה גם פה?

מנסה בכל אופן...

אני מתכננת לקנות כמה פריטי ריהוט חדשים, הכיוון בינתיים הוא מיטה, ארון בגדים ו-ספה. הבעיה העיקרית כמובן היא התקציב, כשמצד אחד אני לא רוצה להוציא המון אבל מהצד השני אני לא בכיוון של מוצרי שוק זולים.

על הקטלוג של איקאה כבר עברתי ונראה שיש שם כמה דברים נחמדים אבל אשמח לקבל עוד המלצות. בהקשר של ספה, חשבתי לקנות ספה פינתית, היות שהסלון שלי קטן יחסית וככה אני אנצל את השטח יותר טוב (כרגע יש בו שתי ספות שאחת "חותכת" את השנייה. ארון - הכיוון הוא לא משהו פנסי מדי, עדיין זו דירה שכורה שאני לא צפויה להישאר בה יותר מדי שנים.

Fun Fair

New member
הכל זה פה

לגבי סלון- אישית לא הייתי משקיעה כסף בסלון מאיקאה: הסלונים הזולים נראים זולים וגם האיכות שלהם לא איי-איי-איי והבלונים היקרים- יקרים מדי.
הייתי דווקא מנסה את רחוב לוינסקי בת"א. הרהיטים טיפה פחות זולים מה"זול" של איקאה, אבל האיכות מוצלחת יותר.

אם יש לך מגבלת מקום בסלון- מה דעתך על ספה זוגית/שלישיה מפנקת+כורסת אורחים או שתיים? מה שייתן תחושה קלילה יותר ויותר ניידות.

אנחנו קנינו מיטה ברחוב הרצל בדרום העיר- 5 שנים אצלנו ומאוד מרוצים.
אולי שווה לך לשקול לקנות את המיטה עצמה ביד 2 (אם את מחפשת משהו פשוט יחסית) ולהשקיע במזרן איכותי.
ארון- כנ"ל. קנינו לחדר של הבדניט ארון מצוין, גדול וטוב. 1100 ש"ח כולל הובלה והתקנה בהרצל 58.

חשבתי על ספה פינתית כאמור

שלישיה או קצת יותר (אם אני אמצא במחיר נוח). זה לא רק קטע של מגבלת מקום, זה ניסיון לשוות מראה מרווח - סך הכל יש לי אחלה דירה עם סלון שמאפשר אירוח ואני מעוניינת "למקסם" את הפוטנציאל. יש לך המלצות ספציפיות בלוינסקי? אני תמיד מפחדת מהמקומות האלו.

בקשר למיטה - מזרן איכותי כבר יש לי, אני מעוניינת רק להחליף את הבסיס, לכן זה החלק הקל. הבסיס הנוכחי עלה לי בזמנו 500 ש"ח באיקאה (לפני 8 שנים) והוא במצב מצוין, סתם החלטתי לשדרג, אבל עדיין כואב לי להוציא יותר מדי כסף (זה למה לא עשיתי את זה עד עכשיו). יד2 זו אפשרות שעלתה לי אבל מסקירה מהירה של המחירים הגעתי למסקנה שרק בגלל ההובלה עדיף כבר לקנות בחנות היות שהפרשי המחירים לא כאלו היסטריים.

מה הגודל של הארון של הבנדיט? אין לי מקום לארון גדול אלא גג ל-3 דלתות בינוני (ייתכן שאיאלץ להתפשר על קטן יותר) ובאופן כללי אני מחפשת משהו שמספק "פתרונות אחסון" לחדר לא הכי גדול. אסתכן ואשאל אם יש אתרים לחנויות האלו או מקום אחר שאפשר להתרשם בו (אפילו תמונה של הארון שלכם?)

Fun Fair

New member

דווקא בגלל הרצון לשוות מראה מרווה, לא בטוח שהייתי הולכת על ספה פינתית, אבל זה מאוד תלוי בדגם הספציפי...
האמת שיצא לי לקנות כמה חנויות בלוינסקי ועד כה לא היתה נפילה

אם בתכלס את מרוצה מהבסיס- שווה לנסות שוב את איקאה (יש להם בקטלוג החדש כמה דברים חמודים מאוד).

לגבי הארון- הארון הוא 1.60*2.40 (יש לו חדר גדול עם נישה
) ואני אוכל לשלוח לך בפייס תמונה בערב.
קחי בחשבון שיש גם ארונות קטנים יותר והם תמיד יכולים להתאים למידות שלך...

אולי אני אצרף תמונות אחר כך

ואז זה יבהיר יותר. כרגע כאמור יש לי שתי ספות שונות זו מזו שהאידיאל היה לחבר אותן בצורה פינתית אבל בגלל הצורה של אחת מהן זה לא הסתדר ואחת קצת חותכת את השנייה + זה יוצר מצב של "בזבוז" שטח. ספה פינתית תאפשר גם מקסום של השטח וגם תוספת של שטח נוסף (לפחות שני מקומות ישיבה נוספים).

למעלה