ריהוט לחדרי ילדים

ריהוט לחדרי ילדים../images/Emo140.gif

אשמחל לקבל רשימה של מקומות אשר מוכרים מיטות לילדי

popo11

New member
באופן אישי אני לא אוהבת את רהיט להי

ברהיט להיט הדברים באיכות נמוכה מאד לטעמי. יש בדן דיזיין סנטר (אבל מחירים יחסית גבוהים, לא בשמים), יש כמעט בכל חנויות הרהיטים. תכנסי לכל אזור תעשיה מקומי. יש רהיטים מדהימים לילדים !

יש להם מותג שנקרא "תותים"

מיועד לילדים. האמת - לא תהיתי על קנקנם, כי ריהוט ממש עוד לא קנינו לתומר, רק ריהוט תינוקות. אבל מקטלוג שראיתי, הרהיטים מאוד יפים, והמחירים די זולים, ולכן המלצתי. אגב, סיון - את מהאזור?

popo11

New member
אני מחיפה עכשיו

אבל אני מרעננה במקור, ומדי פעם עוד "חוטאת" בימי חופש במרכז הארץ. לחיפה יש נטיה לפרובינציאליות יתר לפעמים.

מלח

New member
תותים

אני קניתי לבתי מיטה עם מזרן ומיטה נפתחת ומעקה המיטה יפה, המחיר מדליק, אנו מרוצים מאד, וכך גם בתי.

popo11

New member
באופן אישי אני לא אוהבת את רהיט להי

ברהיט להיט הדברים באיכות נמוכה מאד לטעמי. יש בדן דיזיין סנטר (אבל מחירים יחסית גבוהים, לא בשמים), יש כמעט בכל חנויות הרהיטים. תכנסי לכל אזור תעשיה מקומי. יש רהיטים מדהימים לילדים !

עינתפ

New member
באזור חיפה ממה שאנחנו ראינו:

רהיטי שגם- מומלץ מאוד רהיטים מקסימים. 5 נגרים רהיטי עין חרוד אנחנו קנינו ברהיטי ברזילאי, מיטה וכוננית ספרים- לא כל כך יקר והם עושים הנחות יפות.

popo11

New member
טוב לדעת !

אנחנו עוד קצת קטנים בשביל מיטה של גדולים, אבל נגיע גם לשם בקרוב. תודה על העצות !

באזור חיפה - נסו את רהיטי הזורע

יש להם אולם תצוגה בכניסה לקיבוץ והם מחזיקים רהיטים של איקו. צבעוניים וממש נחמדים

באיזור הצפון - רהיטי עין חרוד

קנינו שם את המיטה של שחר. מיטה מעץ מלא שהיא ממש רהיט יפיפיה שמוסיף לחדר (אבל יקר).

אמיר.

New member
רהיטי צובה...

האיכות - מעולה השירות אדיב. תוצרת כחול לבן. החסרון ? יקר .. (שווה לנסוע אליהם לקיבוץ - זול יותר בחנות המפעל) אנחנו קיבלנו במתנה מההורים.... (מיטה עם מיטה נפתחת וארגז.. אחר כך מיטה לקומה שניה)

למעלה