ריוניון עונה 15 - ספוילרים כמובן

Bill Kilgore

New member
ריוניון עונה 15 - ספוילרים כמובן

רק אני הרגשתי שזה היה ריוניון רע במיוחד שהשאיר טעם לא טוב על עונה יחסית מוצלחת? כל הקטע עם ג'יימס שהיו לו ממש דמעות בעיניים כשהוא דיבר על הקטע עם החסינויות, הקטע עם דניס שהתבכיינה ואחרי זה גם התברר שהיא שיקרה, גם לא הבנתי למה ג'ף מכוון כל הזמן לקטעים הלא נעימים, כמו כשהוא שאל את קורטני בלי שום טקט על הקטע שהיא אמרה על דניס שהיא sucks at life (איזה דבר נוראי להגיד על מישהו) עונה של לוזרים זאת הייתה, אמנדה, ג'יימס, דניס, J.R, לפחות היה מנצח ראוי כמו טוד (ההומו ד"א, רק עכשיו שמעתי), זה היה זוועה אם אמנדה או קורטני היו לוקחות שלא לדבר על דניס. שונא אותה.

../images/Emo207.gifהישרדות עכשו מתחילה../images/Emo70.gif

הישרדות עכשו מתחילה
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1157616

../images/Emo58.gif ממש לא מסכימה איתך../images/Emo13.gif

העונה הזו הייתה מעולה, טוד שיחק מישחק מעולה, בהתחלה אהבתי אותו, אחר כך הוא קצת עיצבן, אבל במועצת השבט האחרונה הוא היה תותח, (הוא הצליח להשתיק את ג'ן רוברט....). גם לא אהבתי את מה שקורטני אמרה על דניס, אבל היא הייתה מצחיקה ובסופו של דבר הצליחה להתחבב עלי. התאכזבתי מהשקר של דניס, אבל גילינו שמארק ברנט נדיב. ואני לא מבינה מה זה משנה אם טוד הומו או לא.

Bill Kilgore

New member
מוזר...

את כתבת בכותרת שאת ממש לא מסכימה איתי אבל כל השאר ההודעה שלך היא בדיוק מה שאני אמרתי בהודעה שלי.... טוד מנצח ראוי ביותר מה שקורטני אמרה היה לא בסדר השקר של דניס היה מכוער וזה לא משנה שטוד הומו, פשוט בניגוד להומואים אחרים בעונות אחרות אצלו זה היה שולי לגמרי ובכלל לא שמו לב. רק אחרי שהעונה נגמרה ראיתי את זה באתר של CBS

מה מוזר? אני אהבתי את המפגש

הסכמתי עם כל מה שכתבת, רק השורה התחתונה שלך, שלא אהבת את המפגש, ואני כן, לגבי זה האי הסכמה.

omer719

New member
לא הבנתי איפה דניס שיקרה..

בנוגע למה היא שיקרה? יכול להיות שבדיוק לא שמתי לב.. תוכלו להסביר לי ? XD

Confide In Adam

New member
היא שיקרה לגבי

זה שהיא פוטרה מהעבודה שלה.. לא רק שהיא לא פוטרה אלא אפילו קודמה וקיבלה תוספת של 10 דולר למשכורת שלה...

שובאכה

New member
העונה הכי טובה לדעתי../images/Emo58.gif

לא יודעת למה פשוט לא הצלחתי להפסיק לראות כל כך טובה שלרגע חשבתי שהיא מבויימת אולי זה המתמודדים ,שלא פחדו לקחת הימורים - ההפסד בכוונה, העפה של ג'יימס ... ממש אהבתי את פיג'י וגם את טוד ואת ג'יימס שהתגלה כיותר חכם ממה שהוא נראה ודניס רצתה שירחמו עליה איככ קורטני יצאה מצחיקה "ohh i actually hate children" וההערות של ג'ף הורגות אותי. יחי האילתור.

למעלה