ריו דה ג'נרו

שוקי17

New member
ריו דה ג'נרו

שלום לכולם, עוד פחות משבוע אני נוחת בריו. יש לי כמה שאלות: 1.האם יש מלון\הוסטל טוב שאתם ממליצים לבוא עם הכתובת שלו מראש ולתת לנהג מונית- חשוב לי שיהיה מקום מסודר לפחות ללילה הראשון, מקום עם המלצות של ישראלים, קרוב לים באזור הקופקבנה ואם אפשר שתיהיה ארוחת בוקר ושיהיה אינטרנט. 2.האם מסוכן לנסוע מהשדה תעופה להוסטל עם מונית? 3.כמה אמורה לעלות נסיעה במונית להוסטל במרכז? 4. מה המחירים פחות או יותר של לילה במלון\ הוסטל נורמלי? תודה מראש לעונים.

rmoses1

New member
לא יודע אם עדיין רלוונטי, אבל ג'ורג' בקופקבנה

veredtur השכרת דירות בריו, כרטיסים לקרנבל, טיולים ועוד. השכרת דירות וחדרים בברזיל, ריו דה ז'נירו, בקופקבנה. דירות מרוהטות וקרוב לים. מכירת כרטיסים לקרנבל ולמצעד המנצחות. טיולים והסעות בריו דה ז'נירו.שמירת ציוד.שרות שמרטף ועוד.. איש קשר: ג'ורג' כתובת: rua : barata ribeiro 194 / 930 copacabana rio - brasil טלפון: 0055-21-22957762 עיר/יישוב: ריו דה ז'נירו טלפון נוסף: 0055-21-87817519 דוא"ל: צור קשר עם העסק פקס: 0055-21-22957762 -------------- הייתי אצלו לפני כמה שנים. הדירות לא מפוארות, אבל סביר בהחלט וגם המחירים סבירים. 2. אני נסעתי מהשדה באוטובוס ולא קרה לי כלום. נ.ב. ספרדית/פורטוגזית כבר למדת ?

ריו

בריו יש שתי שכונות יותר בטוחות : איפנמה ולבלון. סוג של רמת אביב ג', שכונות חדשות יחסית עם אנשים עשירים יותר להגיע במונית זו דרך די בטוחה... מונית משדה התעופה עד כמה שזכור לי עולה 30-50 ריאל (1 ריאל= 2 ש"ח) תלוי בשעה. אבל יש גם שני שדות תעופה אז יכול להיות שזה שונה.. לילה בהוסטל באיפנמה (מחירים יקרים יותר מבקופה קבנה למשל) בחדר משותף של 12 איש עלה 30 ריאל...אני משערת שזה לא מה שאתם מחפשים אבל שלפחות יהיה לך מדד

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

כדיי לסגור מראש כדיי לא להגיע ולהתקע, אתה יכול להזמין באתר WWW.MINIHOSTEL.COM אשמח לעזור אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

Mor167

New member
אני אמליץ

לסגור מראש .... ולגבי מונית מהשדה תעופה לאיזור של ההוסטלים, זה לא מפחיד אבל לא מומלץ לעשות את זה לבד... תמיד עדיף למלא מונית... שאנחונ הגענו לריו עלינו על מונית 5 אנשים +נהג היינו 4 מאחורה ועוד אחד מקדימה רק בשביל לא להתפצל:)

למעלה