ריזוטו בסיסי שתמיד מצליח

ריזוטו בסיסי שתמיד מצליח

מנה מנחמת וטעימה מאד ... דורשת קצת עבודה אבל כמו שאייל שני אומר : 'אפשר לאכול לחם עם גבינה 5%'
לפעמים רוצים קצת יותר . תכינו ותהנו
[URL]https://taly60.blogspot.com/2019/01/blog-post_24.html[/URL]

 

נירהמ1

New member
תודה טלי. נראה נפלא. התמונה מדברת בעד עצמה


מה עם מתכון ולא רק קישור למתכון?


נשמח לקבל גם את המתכון.

תודה מראש ויום נפלא,


נירה
 
מתכון לריזוטו

המצרכים
½1 כוסות אורז ריזוטו(ארבוריו - תוצרת איטליה)
&nbsp
ארבוריו - תוצרת איטליה
50 גרם חמאה
2 בצלי שאלוט
2 כפות יין לבן
1 ליטר ציר עוף
משולש פרמזן
מעט שמן זית
1 כוס במיה טרייה
2 עגבניות חתוכות לקוביות
שמן קנולה
חציל בינוני, פרוס ואפיה עם מעט תרסיס שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
ההכנה
ממיסים 25 גרם חמאה בסיר,
מוסיפים בצלי שאלוט ומאדים עד לשקיפות.
מוסיפים את הלבן, מביאים לרתיחה ומצמצמים כמה דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שכל הגרגירים עטופים בחמאה ויין
מוסיפים לסיר מצקת אחת של ציר עוף, ומבשלים את האורז עד שרוב הנוזל נספג בו. מוסיפים עוד מצקת, ומחכים עד שגם נוזל זה נספג באורז. כך ממשיכים מצקת אחר מצקת, עד שהאורז מוכן
כשהריזוטו כמעט מוכן מוסיפים 50 גרם חמאה וחופן של פרמז'ן. מערבבים, מכסים את הסיר ומכבים את האש.
&nbsp
מגשים עם רצועות פרמז'ן ומעט עשבי תיבול לפי בחירה
 

נירהמ1

New member
נקרא מעולה. תודה רבה. אם אפשר, בבקשה, הוסיפי

גם א מקור המתכון. אם הוא שלך, נא צייני זאת, על מנת שאוכל לפרסם אותו בפינת המתכון היומי שלי.

יום נפלא,


נירה
 

נירהמ1

New member
נקרא מעולה. תודה רבה. אם אפשר, בבקשה, הוסיפי

ם את מקור המתכון. אם הוא שלך נא צייני זאת, ואני מצדי, אשמח לפרסמו בפינת המתכון היומי שלי בפייסבוק.


יום נעים וכל טוב,


נירה
 
למעלה