ריחות מוזרים במסלול ההליכה מרעות

רחלילי

New member
ריחות מוזרים במסלול ההליכה מרעות

מישהו שם לב שבהליכה הרגלית לא רחוק מהמחסום של רעות, יש אזור שבו יש ריח ממש מוזר (דומה לאופיגל של כלבים) כמו של משהו כימי, הריח עולה מהכיוון של הצמחיה בצד הדרך איפה שיש כמו מין "ואדי" קטנטן שצמוד למדרכה והוא ממש חזק. וגם כשעולים במדרכה של רעות מייד אחרי הכיכר של המחסום, יש מימין (איפה שצמחי היערה) אזור של ריח נוראי של חומר נגד ג'וקים כאילו שפכו שם כמה מיכלים לטובת ההולכים ברגל והרוצים לשאוף אויר צח! זה רק האף שלי רגיש לזה?!

הסוכנת

New member
זה כבר שנים ככה...

יש גם בשביל הארוך במכבים אזור כזה.... תמיד קר שם ויש שם ריח מוזר... מוזר....

Neta558

New member
אם אני לא טועה

אז ב"ואדי" הקטן הזה במעלה לרעות עובר צינור ביוב. יש שם תמיד ריח מגעיל, בעיקר ככל שהחום עולה.

רחלילי

New member
אוי זה ממש נורא

אנשים הולכים ונושמים אויר שחושבים שהוא בריא... איזה מזל שהמסלול ריצה שלי מחכה לי בנמל... יללה שתגמר כבר השביתה זו. אגב אין למי לפנות בקשר לזה? כאילו צריך להשלים עם זה שעובר צינור ביוב וריחותיו עולים השמימה? זה לא אמור להיות ככה לדעתי.

Neta558

New member
אם אני זוכרת נכון

היה שם פעם איזה סיפור על שפכים שזרמו מחוץ לצינור והסריחו את כל האיזור, לא ברור מה המצב כרגע. נראה שלאף אחד במועצה לא מזיז מהשטח הזה באופן כללי, אני אפילו לא בטוחה למי הוא שייך באופן רשמי.

תמהוני

New member
סתם רעיון

אפשר לברר במשרד לאיכות הסביבה. כמובן שאם שפכו אלף טונות של ח*א לים ולא עשו העניין כלום, אז לא ברור כמה יתאמצו כאן, בכל זאת שווה לנסות להתקשר וללחוץ.

רחלילי

New member
לדעתי זה לא ריח של ביוב

זה משהו כימי וכיין שאני שם כמעט כל בוקר לאחרונה הריחות משתנים אבל מאד מאד חזקים התחלתי לחשוב שאולי זה מהצמחיה שבאזור אבל קשה לי להאמין כי זה ממש כמו חומרים כימיים ועושה איכס בגרון...

Neta558

New member
אני עוברת שם לפעמים

ממש על השביל שעולה לשם, אבל לא שמתי לב שהריח כל כך נוראי או חריג יותר מדי (יחסית למדינתנו המזוהמת, כמובן). אולי באמת שפכו שם משהו לאחרונה..

תמהוני

New member
כימי זה עוד יותר גרוע מביוב

השאלה עד כמה זה באמת חמור, את זה את יודעת ולא אני

למעלה