ריח מנטה בפארקיון ...

ט י נ ה

New member
ריח מנטה בפארקיון ...

מי שרוצה לראות מופע מושקע בשני חלקים השתתפתי השבוע בצילומי ריח מנטה בגלבוע המקום שכל כך אהוב עלי. אז ככה : מיקי גבריאלוב חמי רודנר מאור כהן וחבורת הזמר האירוסים מהקיבוץ שלי בית אלפא ,כולם יחד תחת כיפת השמים בפארקיון המדהים בגבע ... שרתי : תחלמי בגדול חכו לי בנתבג צמח בר לא עובדת גיבור גדול

ט י נ ה

New member
ישודר בערוץ 33 ...

מוצש 28 חלק א מוצש 5 אוקטובר חלק ב לא יודעת שעות אבל מיכל אלופפפפפפפפפפפפפפפה והיא תמיד יודעת. אגב עינב מלא ללא חתיוכים כולל האנגלית אפשרי לשיכפולים למי שהיה ורוצה טיפת נוסטלגיה בבית מחולק ל 2 קלטות . 3 שעות של הכל כולל הכל ללא חיתוכים כולל צילומים נדירים של רוק אנד רול רוקד עם שחקנית פטל טיפ טיפ ועוד רבים אחרים .. להזמנת הקלטות צרו קשר עם המשרד שלי עוד אין לי מושג כמה זה יעלה אבל בסביבות 50 שח מה שיגידו לי באולפני סקאלה על השיכפול. אם משכפלים מעל 50 קלטות זה עולה ממש גרושים אבל אפ משכפלים אחת אחת זה די הרבה כסף לשיקולכם

actress

New member
תקנו מומלץ ביותר!! אני קונה!! ../images/Emo9.gif

אני רוצה לראות את כולם

actress

New member
נ.ב זה עולה לטאג ליין + טל´ להזמנות

6052226 + פקס 605431

actress

New member
זה ה 30 ליולי שהיה בעינב עכשיו

בקלטות וכמעט חצי מהפורום היו שם

ט י נ ה

New member
התנצלות ועידכון חשוב על ענב יולי

צפיתי בקלטות והסתבר שנפלה טעות מרה , אבל לא כל כך מרה ,כלומר , זוהי ההופעה שראיתם אבל צולמה במאי והיא זו שהוקרנה בטלוויזיה בחג מצונזרת עד מאוד ,ולכן היחיד שאז תמך והגיע היה מושון שהוא הרי רוק אנד רול והוא מצולם רוקד משתולל ועוד אבל אף אחד מהפורום לא שם ועל כך יאמר בפעם הבאה שאנו נפגשים במופע שלי ( למשל בנומבר בתמונע ) אנא הביאו מצלמה מי שעדיין עמונין לרכוש את העותק הנדיר הזה ללא קיצוצים עם כל קטעי הקישור והשירים באנגלית וכו מוזמן לעשות זאת ... אגב העותק הזה מכיל גם את מאז שנסעת ...היפיפה שלכם סי

actress

New member
אני רוצה עדיין לרכוש, הקלטתי את זה

אבל אחרי 20 דק´ בדואט שלך ושל ג´וזי ככה שזה היה קצר מידי אני אביא בטוח מצלמה אבל לא וידיאו

למעלה