ריח נעים באוטו

Linda Perry

New member
ריח נעים באוטו

כיצד ניתן להכין תמציות לפיזור ריח נעים במכונית? נתקלתי פה באיזו הודעה (שאיני מוצאת כרגע) בה סיפר בחור שהכין תמצית ריח משמן בסיס ברגמוט, שמן בסיס וניל, אלכוהול ומים, אותה התיז בחלל האוטו במהלך טסט והיא הפיצה ריח נעים. איך מכינים את התמצית הזאת ביתר דיוק? פשוט, נמאס לי כבר מעצי הריח :)

0 אור 0

New member
בדרך כלל עדיף להספיג את הריח במשהו

ריסוס בחלל הרכב ממהותו להתאדות או להספג במשהו שלאו דוקא משתלב עם הריח, כדאי לקחת חתיכת עץ נקי ואותה להספיג בתערובת השמנים

אני הבחור. ../images/Emo8.gif

מה שעשיתי היה לערבב מים עם מעט אלכוהול ושמנים אתריים, ופשוט שמתי אותם בתוך כלי שמרסס. במקרה שלי זה היה תרסיס אף ישן שניקיתי, אבל אפשר להשתמש גם בשפריצר כזה, כמו של נוזל לניקוי חלונות... לא ניסיתי אף פעם להספיג תערובת בעץ (למרות שזה מאוד נפוץ, פעם תמיד היה אפשר למצוא כאלה בסופר-פארם)... להלן המתכון: 1 ליטר מים (אפשר גם מהברז, לא מזוקקים) 1 כף אלכוהול (אני ממליץ להשתמש באלכוהול "לשתייה", כמו נגיד וודקה, כי יש לה פחות ריח לוואי מאשר אלכוהול לחיטוי) 8-10 טיפות של שמנים נסי ותראי מה יוצא לך - הריח חזק מספיק? לא חזק מספיק? ערבוב השמנים הוא לשיקולך, ולמה שיש לך בבית.
[אני שמתי ווניל-ברגמוט, ביחס של 4 ווניל ו-1 ברגמוט, מה שנותן ריח מתקתק ונעים] אל תרססי על קטיפה, משי, סוגי עץ שיכולים לקבל "סימני מים" ומשטחים בעיתיים (אני, למשל, ריססתי באוטו את חלל האוויר, ספציפית לכיוון המושבים כדי שלא ייגע במשטחים של הרכב, כי אני לא יודע מה יכול לקרות להם). תהני!

למעלה