ריח רע בבית

Morder

New member
ריח רע בבית

ליושבי הפורום שלום, הקירות בדירתנו פולטים ריח מוזר של דגים - הריח מופיע בגלים , בשעות שונות וגם בלילה. הדירה לאחר שיפוץ יסודי למדי. יש לנו רושם שהריח מצטבר בנקודות מסוימות בבית ובכל החדרים - כולל חדר השינה שלנו. האם התופעה מוכרת לכם? האם יש מה לעשות כנגדה? בתודה מראש,

באיזה צבע צבעתם את הבית ?

מנסיון סופרקריל וכל צבע אקרילי אחר מתקלקל עם הזמן ומפיץ ריח איום לכן יכול להיות שהקבלן השתמש בצבע ישן וההבדלים של חום ביום וקור בלילה גורמים לצבע להפיץ את הריח בשעות מסוימות יתכן והבעיה בכלל אחרת.. מי הפועלים שעבדו בשיפוץ הבית ? כבר ראיתי פועלים פלסטינאים שהניחו ביצים בבטון בזמן היציקות ולאחר כמה חודשים אי אפשר היה לעמוד בקרבת מקום אם יש לכם מרזבים.. תבדקו אולי ישנו איזה פגר תקוע שם ובנוסף לכל כדאי לעשות חיפוש יסודי בבית בהצלחה

Wainshtein Lev

New member
האם הריח מופיע בעיקר

בזמן שהאור דולק? היתה לי כמה פעמים בעיה כזאת. ריח של פגר נרקב. התברר שהנורה בבית הנורה היתה חזקה מדי, בית הנורה החל לימס ולהתפחם והפלסטיק פלט ריח שפשוט חבל על הזמן.

psa

New member
באותו עניין אולי איזה עש שהתנחל לו

על המנורה וכשמדליקים את המנורה -אבוי לו ולבני הבית.....

Morder

New member
לא רק כשהאור דולק,

אבל יש משהו בדבריך - אני באמת ראיתי שבית המנורה מתחיל להתפחם. זה יהיה הנושא הראשון לבדיקה - ויחד איתו נושא הצטברות האבק. תודה רבה...

אולי תבדקי מה השכנים מבשלים...?!../images/Emo6.gif

אממ.. יש כל מיני היינז כאלו לקנות ומפיצים ריח נעים או לנקות טוב את הבית

KOMY

New member
ומה עם אפשרות של בעיה בביאוףףף? ../images/Emo4.gif

אלי ו.

New member
הייתי בודק את קופסות הבקרה של

הביוב ומודא שכל מחסומי הריח במקום והקופסות מכוסות. זה אמנם לא הגיוני שהריח מופיע בכל החדרים, אבל זו בדיקה קלה, אז שוה לבדוק.

למעלה