ריח רע מהפה..ועוד...

kijuhy

New member
ריח רע מהפה..ועוד...

הי, יש לי ריח רע מפה באופן די קבוע. ז"א, שנייה אחרי ציחצוח השיניים (+מי פה) – בום, הריח חוזר. ממעמקים.... קראתי איפשהו שיש מקרים שבהם השקדים מלאי חתכים קטנים ושם מצטברת ג'יפה...יש מה לעשות בנידון? התופעה שוייכה גם לגושים צהובים ומסריחים (חבר שלי ואלוהים עדי כמה מסריחים) – שמצאתי לא פעם בפה. תודה!

איך הגעת למסקנה שיש לך ריח רע מהפה

כי בדרך כלל אנחנו לא יכולים להריח את פינו, אולי את/ה מתכוון לטעם רע. יש הבדל בין השניים. בכל מקרה קיימות תאוריות רבות סביב נושא הריחות והגורמים להם ואיש לא מצא לזה פיתרון קונבנציונאלי מפיג ריחות. מייחסים זאת לשאריות מזון שנתקעות בין השיניים, אי צחצוח, מהלשון, שאריות שנתקעות בשקדים מחוררים ומצולקים עקב דלקות גרון כרוניות, מהקיבה ומאיפה לא. יש לי מחשבות וכלים משלי בנושא זה והריחות שבעקבותיו היו נעימים יותר. הריח בא מהראש. על משקל "הדג מסריח מהראש". יש תרופות הומיאופתיות שמתאימות לאדם שסובל מריח רע בפה. צריך רק לבחור את זו שהכי מתאימה מבין כולן.

kijuhy

New member
הי אליש...

מדובר על ריח רע (לפעמים גם טעם, אבל בדר"כ הטעם דווקא בסדר) - ואני יודעת את זה על פי הערות של סובבים. אני מצחצחת, שוטפת עם מי פה ובקיצור -שומרת על הגיינת פה כך שזה לא עניין של שאריות. מה שכן, הייתה לי תקופה (כ - 4 שנים) של דקלות גרון חוזרות וייתכן שכאן באה בעיית צילוק השקדים. מה יש לעשות נגד זה במקרה כזה? תודה!

אני לא יודעת מה היא רוצה לדעת

אני יודעת שאני מאוד הייתי שמחה לשמוע את הפרשנות שלך לריח רע מהפה... מסקרן אותי כמקרה ולא הפרטי הרכילותיים

ברצון

פעילות אברים פנימיים ואנרגיה רבה כרוכים בהפטרות מהפסולת שמצתברת בפנים. כל אחד יודע מהן הדרכים הנורמליות. הגוף עסוק ביצור ושיווק של חומרים רבים כמו אנזימים, הורמונים, גופיפי דם, רוק, דמעות, שתן ועוד המון המון וכל הזמן. אפשר לומר שהגוף ( כל גוף ) הוא מעבדת הכימיה המופלאה ביותר שמוכרת לנו ושמקבילה לפלא המיתי המדבר על בריאת העולם. כל רגע העולם נברא שוב ושוב עד אין קץ. הוצאת דבר מתוך דבר מדברת על קומוניקציה. על מסר שנולד בי ומועבר הלאה ממני.שעל הפרק עולה סוגיה המדברת על הבל פה ובאותו הבל מוזכרים גם עדי החבר ואחריו אלוהים. לי כהומיאופת מיד הדבר מדליק נורה אך איני ננעל אלא ממתין לראות מה יעלה בהמשך. אבל כבר מכאן ניתן לראות את אופי הריח עליו מדובר. האדם רוצה למסור דבר מה, הוא רוצה לומר משהו או להראות משהו, להפגין כנגד משהו, למחות, להרחיק, להרתיע....האדם רוצה לומר את דבריו אך אינו רוצה, יכול, פוחד... אז זה נשאר בפנים ונרקב בתוכו. על מנת להצילו מהמצב הזה, ובאין פיתרון אמיתי, הגוף הפיזי מקבל על עצמו את התפקיד ויוצר מצב סימפטומטי שתפקידו להוות את הביטוי המטפורי לבעיה. ( האם אני ברור ). הגוף משתף פעולה ומבטא אותה בשפתו ובכליו. אין זאת כדי שילך להומיאופת. הגוף אינו מודע לכך שיש הומיאופתים בעולם. אין לו את המודעות הזו. אבל הוא פועל ברמה הומיאופתית כי כך חנן אותו הבורא. הוא נעשה דומה לאדם שחי בתוכו. ולפני מחלת הגוף יש את מחלת האדם. עכשיו נותר לשמוע את שאר מרכיבי הסיפור, ממתי, איך, מי, מה.. ולבחור את התרופה הכי מתאימה לזמן הזה. וזה לא באמת כזה ביג דיל. נכון דנה ?

גם אני הרגשתי

שהכיוון הוא דחייה ממשהו/של משהו.... אהבתי לקרוא את הפרשנות שלך מעניין...

למעלה