ריח רע מכל מקום!!!
איך להפטר ממנו?

ריח רע מכל מקום!!! ../images/Emo7.gif איך להפטר ממנו?

כבר ניסיתי הכל אבל כלום לא פטר אותי מהריחות הלא נעימים! 1) במגירת הסכו"ם במטבח יש ריח מוזר ולא מזוהה מקורו, ניקינו, החלפנו את הכלי שמחזיק את הסכו"ם, קרצפנו ושיפשפנו עם אקונומיקה את המגירה עצמה, ניקינו בארון שמתחת - הכל !!! כלום לא עוזר, ריח מוזר שאין לי מושג איך להגדיר אותו...!!! אמא שלי חושבת שזה בגלל שבשיש מעל המגירה אנחנו שוטפים ומייבשים את הכלים ואז אולי המים מחלחלים ויצרו איזה עובש או משהו אבל אין שום דבר שנראה לעין שיכול להעיד על הריח. הפסקנו לשטוף את הכלים באיזור של השיש והמגירה אבל הריח עדיין נשאר. איווררנו את המגירות למשך יומיים והריח לא מפסיק ! 2) נעליים (סנדלים) שהרצועות מצופות דמוי עור והסולייה מבד שאין לי מושג איך קוראים לו.... שטפתי את הנעליים במים חמים וסבון, עם סקוטש!!! אשכרה עשיתי פילינג עם ליפה לנעליים והריח של הרגליים עדיין תקוע! ניסיתי טלק, ספריי, שמן, הכל....!!! אשמח לעזרה כי אני כבר משתגעת מהריחות הלא נעימים האלה שלא רוצים לעזור אותי!!!
תודה...

yigalby

New member
תעשי קטורת מלבונה

בכל המקומות הבעייתים ותחפשי שוב מאיפה מגיע העובש ואגב המגירה עכשיו בטח מלאה כימקליים מהחומרי ניקוי

עוז46

New member
ריח

ואני חוזר מהחורף הקר, מצונן מקורר, ועוד בלי אינטרנט חודש, אתם מתארים לכם. כן נכון מדובר על ריח. סביר שהרטיבות באה מתחתית הארון , הסוקל בשפה המיקצועית. זה הארגז בגובה 7 ס"מ שעליו עומד הארון עצמו. קשה לראות וקשה להגיע לשם. בדרך כלל הרטיבות באה משטיפת רצפה והסוקל סדוק/ שבור. או מרטיבות שמחלחלת מהשיש למאחורי גב הארון, ואם גב הארון מדיקט ולא מלמין קשה להבחן את זה.יתכן והנזילה מהכיור מטבח באחד מחלקי הצינור וגם שם קשה לראות. לקחת פנס וניר יבש. להעביר בכל מקום בארון ותקרת הארון. איכן שיש לחות על הניר שם הבעיה.ולפעמים סתם מקרסם שחדר לארון בין שתי המחיצות בארון ולא מצא דרכו החוצה, ואז, נו , לא יודע מה עושים. ולנעליים, שמעתי על אבקת סודה, כן כן זה של העוגות, מפזרים ללילה, גם מחטא וגם מפיג ריח.

למעלה